NJIMA SLEDI PAKLENA SLEDEĆA NEDELJA: Ova tri horoskopska znaka bolje da ne izlaze iz kuće, neka budu spremni na HAOS!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.09.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna sledeća nedelja im sledi.

NJIMA SLEDI PAKLENA SLEDEĆA NEDELJA: Ova tri horoskopska znaka bolje da ne izlaze iz kuće, neka budu spremni na HAOS!

Foto: shutterstock

jevrejski mesec Tamuz počeo je 20. juna i završava se 29. jula

Planetarna postavka će stvoriti izazove za tri horoskopska znaka u narednom periodu. Evo koja tri znaka očekuju teški dani:

RAK

Nekoliko dana vam je sve išlo kao podmazano, iskusili ste ukus uspeha i sada želite još. I ne samo to, isplanirali ste svoje naredne korake misleći da će vas sreća i dalje služiti.

Međutim, ove nedelje stvari ne idu onako kako ste očekivali, čini se da su se neki izazovi pojavili i da se osećate kao da ste se "zaglavili".

Ne doživljavajte to kao neuspeh, već kao privremeni izazov. Periodi nesavršenosti su sastavni deo života i važno je da se suočite s njima s otvorenim umom i strpljenjem. Nastavite da radite naporno i verujte da će se sreća ponovo osmehnuti vama.

Republika

Foto: shutterstock

Astrolozi tvrde da sledi turbulentan period

 

JARAC

Ova nedelja će vam doneti izazove u vezi s vašim visokim standardima i očekivanjima. Ponekad imate tendenciju da postavljate visoke standarde, ne samo za sebe već i za druge, bilo da se radi o partneru, kolegama ili porodici. Kada stvari ne idu onako kako ste zamislili, možete postati kritični i nezadovoljni.

Ovog puta, budite otvoreniji za različite perspektive i pokušajte razumeti da svi imaju svoje vlastite perspektive i očekivanja. Važno je da naučite kako da se nosite s razočaranjem i da prihvatite da niko nije savršen.

VODOLIJA

Osećaj nezadovoljstva na poslu je ono što će vam stvarati izazove ove nedelje. Kao perfekcionista, teško vam je da se nosite s situacijama kada nešto ne ide onako kako ste zamislili. Ponekad možete biti impulsivni i želeti da odustanete od projekata ili ideja koje ne ispunjavaju vaše visoke standarde.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading