ŠTA PIPNU ŽENE ROĐENE U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA TO JE NJIHOVO: Dovode muškarce do LUDILA, njih ne možete POBEDITI

Autor: N.J.

Lifestyle

27.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privlače muškarce kao magnet.

ŠTA PIPNU ŽENE ROĐENE U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA TO JE NJIHOVO: Dovode muškarce do LUDILA, njih ne možete POBEDITI

Foto: shutterstock

Drugarice

Ženama koje su rođene u ova tri horoskopska znaka muškarci ne mogu da odole! One znaju kako da osvoje, ali i zadrže onoga ko im se dopada.

Rakovi

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku spremne su na sve, čak i da odu na kraj sveta. Imaju intenzivna osećanja, a uz njih ćete spoznati šta znači pravo žensko. Učiniće sve da biste bili najsrećniji na svetu. Ipak, Rak sve doživljava dramatično, zato je "pozorište u kući" zagarantovano sa njom. Pored nje, živećete lepo, kao bubreg u loju, jer ona je i domaćica ali i žena koja zna da postavi stvari na svoje mesto, uključujući i vas.

Priuštite joj malo odmora, nemojte biti sebični.

Foto: pixabay.com

Upoznavanje dve žene

Lav

Lavice su otresite, jake i sposobne žene. Njoj je potreban neko da je podržava. Ne traži bilo koga, već pored sebe želi jakog i sposobnog muškarca na koga može da se osloni. Umiljate su i vole pažnju, ali i dominantne. Kada ona radi nešto za vas, to radi celim svojim bićem.  Sa druge strane, vaša želja je za nju zapovest. Vodi se onim koliko daješ toliko i dobijaš. Nemojte očekivati da se trudi za vas, a da vi ne mrdate prstom. One vole jednakost.

Jarac

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku jake su kao stene. Uložiće sve napore samo da ostvare ono što su naumile i niko im neće stati na put. Sve što rade, rade sa merom i nikada nećete primetiti da su se iznervirale ili plakale. Ono što bi "slomilo kičmu" i svakom prosečnom muškarcu, njima zasigurno neće. Odgovorne su, plemenite i poštene. Ona je najjača žena Zodijaka i svakog muškarca čini boljim. Ako privučete ovakvu ženu, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, to znači da vas vidi i bolje nego što vi vidite samog sebe, piše "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading