ŠTA ONI DODIRNU TO SE PRETVORI U ZLATO: Ovi horoskopski znaci rođeni su pod srećnom zvezdom, jeste li to baš vi?

Autor: N.J.

Lifestyle

20.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima sve ide od ruke ili bolje rečeno kao da su rođeni pod srećnom zvezdom.

ŠTA ONI DODIRNU TO SE PRETVORI U ZLATO: Ovi horoskopski znaci rođeni su pod srećnom zvezdom, jeste li to baš vi?

Foto: shutterstock

Za one koji postižu odlične rezultate, bore se i ujedno napreduju, čak i ono za šta se ne trude previše, kažemo da su rođeni pod srećnom zvezdom. Da li je to zaista tako ili je samo fraza? I dok drugi ređaju neuspehe i pehove za šta god da se uhvate njima sve propadne. Da li onda postoji neki odgovor u astrologiji? Da!

Strelac

To je znak sreće, egzotike i smatra se najsrećnijim horoskopskim znakom jer njime vlada Jupiter. Strelci su otmeni, ponekad buntovnici, poštuju tradiciju i onda svi njegovi kvaliteti doprinose mogućnosti da dobiju velike nagrade. Ipak, oni nisu tako laki za saradnju, mogu nekada biti sebični i oholi. Pazite sa njima!

Foto: pixabay.com

Nebo, zvezde i Sunce

Blizanci

Vole da razgovaraju i bitno im je da budu shvaćeni, zato se brzo dopadnu svakome jer mogu da se prilagode. Sposobni su i znaju svaki problem da reše. Oni su pod zaštitom Anđela čuvara koji ih drži pod budnim okom i štiti ih od svih nedaća. Nekada imaju osećaj da im nedostaje druga polovina pa je traže u prijateljima i saradnicima, zato tu pazite.

Device

Moćne i superiorne, kod partnera im je bitna stabilnost i sigurnost. Privržene su, ne vezuju se lako, ali kada izjave ljubav budite sigurni da je to tako. Istina je da ulažu mnogo truda da se nešto razrešisi, ali zato im se sve i ostvaruje, a naravno budu nagrađene da nekada situacija prođe bez mnogo muke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading