VI NE MOŽETE DA SE UKLOPITE: Neprestano žudite za slobodom, a uticaj drugih vam kvari autentičnost - da li ste među ova tri horoskopska znaka?

Autor: N.J.

Lifestyle

17.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri horoskopska znaka najbolji su kada su slobodni.

VI NE MOŽETE DA SE UKLOPITE: Neprestano žudite za slobodom, a uticaj drugih vam kvari autentičnost - da li ste među ova tri horoskopska znaka?

Foto: shutterstock

Današnji dan je izvanredan za tri horoskopska znaka koji su se pomirili sa nečim u svom životu. To opisuju kao jedno određeno stanje i zbog toga oni moraju biti slobodni.

Ipak, sa druge strane to ne znači da ne mogu da dele svoju ljubav ili budu u vezi.

Ali 17. avgusta 2023., tokom tranzita Sunca u konjunkciji Lilith, videćemo kako ova tri horoskopska znaka saznaju da im stiže sloboda. Moraju izabrati svoj put i stil. 

Uklapanje nije deo programa Sunce-konjunkcija-Lilith. Na današnji dan videćemo ko su zapravo buntovnici. S razlogom ili bez, nije bitno.

Moramo biti slobodni. Shvatamo da je ovaj život kratak i da je naše vreme dragoceno. Mi biramo šta želimo da radimo sa svojim vremenom i iako ne odlučujemo da povredimo druge, nismo ni ovde da bi nas drugi povredili. To znači da kada osetimo opasnost, pokupimo se i odemo. Tako je jednostavno, a kako ovaj tranzit Sunca u konjunkciji Lilith pada tokom sezone Lava, to nas čini još jačim. Kad vetar duva, mi putujemo. Slobodni smo kao ptice i nećemo se promeniti.

Brinuti o tako nečemu je slično biti u "zatvoru". Sunce u konjunkciji Lilith nadahnjuje originalnost i moć donošenja hrabrih odluka. Učinićemo ono što je ispravno za nas, a drugi će stajati po strani i gledati dok se uzdižemo. Jer to je ono što mi radimo - izdižemo se.

Foto: shutterstock

Devojka i leptir

1. Blizanci

Iako ste zabrinuti za mišljenja i savete prijatelja, porodice i ljubavnika, znate da poslednju reč izgovarate sami. Ti si taj koji donosi velike odluke u svom životu, i dok znaš da ceniš ljude koji te vole, ne postoji niko ko te može zaustaviti ili promeniti. Vođeni ste svojom verzijom uspeha, koju niko drugi ne može znati. Da biste bili autentični, morate biti slobodni u svakom trenutku. Sunce u konjunkciji s Lilit izvlači ovu potrebu iz vas, Blizanci.

2. Devica

Kad god postoji tranzit Lilit, kao što je danas, podseća vas na to ko ste. Ne volite da stagnirate, a iako ste prepuni ljubavi ne želite da vas to definiše kada ste u vezi. Sve je to u redu, ali vi ste više od potrebe da imate partnera. Žudnja za slobodom uključuje slobodu od radnih obaveza i loše komunikacije sa partnerom.

Danas je dan kada se zauzimate za sebe i ispravljate stvari. Ništa vas ne sputava. Vi ste slobodni i mudri. 

3. Strelac

Nijedan horoskopski znak ne žudi za slobodom i nezavisnošću više od ovog horoskopskog znaka. Kada postoji tranzit tako drzak kao što je Sunce u konjunkciji Lilith, postajete deset puta osoba koja inače jeste. Tokom sezone Sunca Lava, osetićete, po prvi put posle duže vremena, to stanje milosti u kojem ste potpuno zadovoljni, sami, u svom svetu. Dan će vam biti ispunjen otkrićima, nećete moći da zaustavite protok pozitivne energije i upravo ćete tokom ovog tranzita doći do stanja ushićenja. To vam se povremeno događa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading