ZA NJIH VIŠE NEMA MESTA NA MARAKANI! Evo koga je Bahar PRECRTAO! Ovo je SPISAK igrača Zvezde za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

05.09.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski prvak doneo konačnu odluku.

ZA NJIH VIŠE NEMA MESTA NA MARAKANI! Evo koga je Bahar PRECRTAO! Ovo je SPISAK igrača Zvezde za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde učestvovaće ove sezone direktno u grupnoj fazi Lige šampiona, a klub sa Marakane je na žrebu svrstan u G grupu, zajedno sa prvakom Evrope Mančester sitijem, bundesligašem Lajpcigom i švajcarskim Jang Bojsom.

Ono što je mnogo više zanimalo navijače srpskog prvaka jeste s kojim će timom crveno-beli ući u najelitnije klupsko takmičenje. Rok za prijavu igrača za nastup u eliti istekao je u ponoć, a rukovodstvo Zvezde omogućilo je treneru Baraku Baharu još tri velika pojačanja u "minut do ponoći" i sa svima je papirologija završena na vreme, pa će nastupiti u elitnom rangu.

U ponedeljak su redom na Marakanu pristizali: štoper Naser Điga, vezista In-Bom Hvang i napadač Šerif Ndiaje, a tandem poslednje navedenih potpisao je ugovore u poslednjem satu zadatog roka.

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Mijatović je na "B" listi tima za Ligu šampiona

Spisak Izraelca je očekivan, ali na njemu nema Lazara Nikolića, Argentinca Aleksa Viga, Marka Gobeljiića, kao i Edmunda Ada, koji će se najverovatnije preseliti na pozajmicu u Novi Pazar.

Na B listi Zvezde nalaze se Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović i Jovan Mijatović.

Dakle, spisak Crvene zvezde za Ligu šampiona, izgleda ovako - golmani: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević; igrači: Miloš Degenek, Naser Điga, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Srđan Mijailović, Milan Rodić, Marko Stamenić, Kings Kangva, Hvang In Bom, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić, Žan-Filip Kraso, Piter Olajinka i Šerif Ndiaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading