DELIJE U EKSTAZI: MILIONI stižu na Marakanu! Evo OD ČEGA je Zvezda PROFITIRALA!

Autor:

Sport

31.08.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletan kolektiv crveno-belih zadovoljno trlja ruke..

DELIJE U EKSTAZI: MILIONI stižu na Marakanu! Evo OD ČEGA je Zvezda PROFITIRALA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Fudbalski klub Crvena zvezda učestvovaće direktno u Ligi šampiona ove sezone, a rivale iz grupe saznaće na žrebu koji je na programu u četvrtak od 18 časova u Monaku.

Samim učešćem u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju Evrope se u kasu kluba iz Ljutice Bogdana slila ozbiljna količina novca, ali da taj iznos bude još veći pobrinuli su se određeni klubovi koji su završili svoje učešće u kvalifikacijama.

Naime, pored 15 miliona evra koji pripadaju Crvenoj zvezdi za grupnu fazu, svaki od nosilaca koji nisu uspeli da se domognu Lige šampiona kroz kvalifikacije doneli su timu sa Marakne dodatni novac.

Tako su crveno- beli prihodovali od ispadanja Dinamo Zagreba, Olimpik Marseja, kao i Ferencvaroša.

 

 

Zvezda se nalazi na 26. mestu najboljih evropskih klubova kada se u obzir uzme desetogodišnji koeficijent, tako da će još pre početka Lige šampiona zaraditi 23 miliona evra.

Ovo nije sve što bivši prvak Evrope može da inkasira, pošto svaka pobeda donosi 2,8 miliona evra, nerešen ishod milion evropskih novčanica, dok pobednik grupe prihoduje 9,6 miliona.

Lova do krova, a lopta se još nije zakotrljala na "Rajku Mitiću". Zvezda želi što lakše rivale na svom evropskom putu, ali i atraktivna imena koja će privući pažnju fudbalske javnosti.

Slatke muke, a verujemo da su izabranici Baraka Bahara spremni na sve izazove koji su pred njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading