SELEKTOR PRESEKAO: Srbija ima NOVOG KAPITENA - dolazi iz redova Crvene zvezde!

Autor:

Sport

06.09.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače šampiona Srbije.

SELEKTOR PRESEKAO: Srbija ima NOVOG KAPITENA - dolazi iz redova Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić, fudbaler Crvene zvezde, preuzeo je ulogu kapitena mlade reprezentacije Srbije.

Kako prenosi Sportal, odlukom selektora Dušana Đorđevića, kapitensku traku će od sada nositi talentirani ofanzivac crveno-belih. Vladimir Lučić, koji je ove sezone stekao poverenje trenera Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi, ostvario je zapažene uspehe na šest odigranih utakmica u Superligi Srbije, upisavši gol i asistenciju.

Lučić je sada jedan od ključnih igrača U21 reprezentacije Srbije, a do sada je odigrao dva nastupa za ovu mladu selekciju.

Foto: Starsport

Vladimir Lučić u dresu Crvene zvezde

Selektor Dušan Đorđević okupio je mladu reprezentaciju Srbije u Novom Sadu pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, s prvim izazovom pred njima - utakmicom protiv Azerbejdžana koja će se odigrati 12. septembra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije.

Lučić je izrazio svoje uzbuđenje povodom okupljanja reprezentacije i izazova koji ih očekuju:

- Uželeli smo se jedni drugih, nakon klupskih obaveza okrećemo se reprezentaciji. Veoma bitna utakmica za nas, prva u kvalifikacijama. Idemo na pobedu! Jako bi nam značilo da pobedimo, imamo nedelju dana da se pripremimo i damo sve od sebe da započnemo kvalifikacije na pravi način - izjavio je Lučić na okupljanju.

Podsetimo, Vladimir Lučić je do sada odigrao šest utakmica za Zvezdu u ovoj sezoni, a postigao je jedan gol, uz jednu zabeleženu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading