LJUBIMAC DELIJA NAPUSTIO MARAKANU: Crvena zvezda ostala bez LEGENDE kluba!

Autor:

Sport

11.09.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće crveno-beli bez njega u nastavku sezone.

LJUBIMAC DELIJA NAPUSTIO MARAKANU: Crvena zvezda ostala bez LEGENDE kluba!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je saopštio prekid saradnje sa dugogodišnjim prvotimcem, Markom Gobeljićem.

Ovaj potez označava kraj šestogodišnjeg puta desnog beka u klubu i otvara novo poglavlje u njegovoj fudbalskoj karijeri.

Marko Gobeljić je tokom svoje šestogodišnje avanture u Crvenoj zvezdi ostavio značajan trag na terenu. Tokom tog perioda, imao je privilegiju da dva puta igra u prestižnom takmičenju, Ligi šampiona, gde je čak uspeo da postigne gol protiv moćnog PSŽ-a. 

Odigrao je 233 meča za crveno-bele, a postigao je 13 golova za tim sa Marakane.

Na društvenim mrežama, zvanični kanali Crvene zvezde su objavili oproštajnu poruku za Gobeljića, zahvaljujući mu na svim trenucima provedenim u klubu i poželeli mu puno sreće u nastavku njegove karijere. Podsetimo, Gobeljić će karijeru nastaviti u Kifisiji iz Grčke.

Pre nego što je stigao u Crvenu zvezdu, Gobeljić je svoje fudbalske korake gradio u klubovima kao što su Sloga iz Kraljeva i kruševački Napredak. Ipak, 2017. godine, pridružio se Crvenoj zvezdi i postao deo ovog prestižnog kluba, gde je brzo postao ključni igrač na desnom boku.

Gobeljić se takođe imao priliku dokazati i u dresu nacionalnog tima Srbije, gde je skupio tri nastupa, pokazavši svoju posvećenost reprezentaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading