ZAJECALA MAJKA UBIJENOG MIHALISA KACURISA! Fudbaler AEK-a OTKRIO šta joj je REKAO!

Autor:

Sport

20.08.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona.

ZAJECALA MAJKA UBIJENOG MIHALISA KACURISA! Fudbaler AEK-a OTKRIO šta joj je REKAO!

Foto: www.profimedia.rs

majka navijača

Fudbaleri AEK-a remizirali su u Atini sa Dinamom iz Zagreba (2:2) i izbacili hrvatskog predstavnika iz daljeg takmičenja za Ligu šampiona.

Domaći tim se na taj način malo osvetio timu sa Maksimira, zbog ubistva svog navijača Mihalisa Kacurisa, koga su Bed Blu Bojsi prošle nedelje brutalno pretukli, a potom i ubili na ulicama Nove Filadelfije.

Bio je to šokantan meč, jer je Dinamo do 90. minuta vodio 2:0 i imao prolaz dalje (prva utakmica na Maksimiru 2:1 za AEK), ali je kao i u prethodnom duelu koji je rešen u 90. minutu, i ovaj imao infarkt završnicu.

Najpre je Arauho smanjio u drugom minutu sudijske nadoknade na 1:2 i izjednačio rezultat iz Hrvatske, da bi Domagoj Vida u 90+4. minutu izjednačenjem (2:2) doneo potpunu erupciju na OPAP areni u Atini i prolazak Grka na megdan Antverpenu u plej-ofu.

Utakmica je, ipak, ostala u senci Kacurisovog ubistva, čija je majka bila na tribinama stadiona AEK-a.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Ona i njegov ujak su smogli snage da dođu i da budu na stadionu i pruže podršku klubu za koji je tragično nastradali Mihalis navijao.

Posle meča je Serhio Arauho, strelac prvog gola, imao srceparajuću poruku u kojoj se borio sa suzama.

- Rekao sam Mihalisovoj majci "izvinite". Rekao sam joj da sam tužan jer ne možemo da pomognemo ljudima da razumeju da je fudbal igra koja traje 90 minuta na terenu - otkrio je Arauho.

Nastavio je da priča sa suzama u očima:

- Mnogo mi je žao, izvinio sam joj se. Mi, koji smo u fudbalu smo sebični. Hajde da vidimo ovo kao igru bez nasilja, samo tako će ovaj sport biti lepši za sve - istakao je Serhio Arauho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading