TRILER U ATINI: AEK se VRATIO IZ MRTVIH i sa dva gola u nadoknadi SRUŠIO Dinamo!

Autor:

Sport

19.08.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna završnica dvomeča koji je pratila čitava Evropa.

TRILER U ATINI: AEK se VRATIO IZ MRTVIH i sa dva gola u nadoknadi SRUŠIO Dinamo!

Foto: www.profimedia.rs

Završnica za infarkt je preslab opis utakmice koja se odigrala na OPAP Areni. Atinski AEK se na nemoguć način izvukao, spasio iz mrtvih, a onda sa dva gola u nadoknadi vremena srušio Dinamo iz Zagreba i obezbedio prolaz dalje, pošto je utakmica u Grčkoj završena sa 2:2 (0:1).

AEK je na revanš došao sa prednošću, pošto je slavio u Zagrebu sa 2:1, pa im je i remi odgovarao da obezbede mesto u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na OPAP areni se skupilo 30.000 ljudi, čitave trbine su bile u crnom u čast ubijenog Mihalisa Kacurisa, a očigledno je da su emocije malo sputale fudbalere domaće ekipe da od početka prikažu dobru igru.

U finišu prvog poluvremena šok, Josip Šutalo donosi vođstvo Dinamu, koji se rezultatski vratio u dvomeč.

Situacija se za domaće se pogoršala u 65. minutu, kada je gol postigao Robert Ljubičić i tako doneo svom timu rezultat vredan prolaska dalje. Ipak, pravda je u finišu zadovoljena.

Domaćim igračima je poništen jedan pogodak, zatim i drugi, a kada su svi na OPAP areni mislili da će se utakmica završiti loše po njihov tim i da će Dinamo proći dalje, usledio je šok u Atini.

Posle kornera u 92. minutu, Arauho sjajnim udarcem matira Livakovića i smanjuje na 2:1, ali ni tu nije bio kraj drami. Novi korner za domaćina, fudbaler zagrebačke ekipe je igrao rukom, a nakon asistecnije VAR-a, glavni arbitar pokazuje na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Livaj Garsija, njegov udarac brani Livaković, ali na odbitak natrčava Domagoj Vida, koji matira svoj zemljaka i golom u 100. minutu izbacuje svoj bivši tim iz Lige šampiona. Utakmica za fudbalske anale.

Fudbaleri AEK-a će u plej-of rundi za ulazak u Ligu šampiona igrati protiv belgijskog Antverpa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading