KOJA TO BOLJE RADI? Omiljena aktivnost zgodnih voditeljki, ovako se ZATEŽU Snežana Dakić i Jovana Jeremić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularne voditeljke uživaju u istoj fizičkoj aktivnosti!

KOJA TO BOLJE RADI? Omiljena aktivnost zgodnih voditeljki, ovako se ZATEŽU Snežana Dakić i Jovana Jeremić! (VIDEO)

Foto: printscreen youtube, ATAImages

Popularna voditeljka Snežana Dakić, koja je ove godine napunila 54 godine, obradovala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram poslednjom objavom i pokrenula lavinu komentara.

Naime, nju je neko usnimio kako vozi rolere u kratkom šortsu i majici bez rukava sa dubokim dekolteom, a fanovi su bili oduševljeni njenom formom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

"Kakva žena, svaka čast", "Mačko", "Bravo", bili su neki od komentara ispod ove objave, dok su je drugi osudili zbog odeće koja, kako su istakli, nije primerena za njene godine. "U šestoj deceniji te pantalonice nisu za tebe, nije po predrasuda, nego baš ružno izgleda na starijoj ženi, ja mlada, pa me sramota, sve ispadne", bio je jedan od negativnih komentara.

Snežana je nedavno napravila pometnju i objavom sa jahte, gde se skinula u dovedilni kupaći kostim, koji je pokazao njenu figuru. Na Instagramu je preti ogroman broj ljudi, oko 140.000 hiljada, a na mrežama je sve aktivnija i aktivnija.

Bilo je i onih koji su primetili sličnost sa njenom koleginicom Jovanom Jeremić, popularnom voditeljkom jutarnjeg programa na televiziji Pink, koja redovno kači snimke dok vozi rolere, što joj je jedna od omiljenijih aktivnosti van posla. Jovana redovno trenira u teretani, a svoje telo dodatno zateže na rolerima.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Najviše voli da vozi pored na šetalištu pored reke, gde mami uzdahe svih prolaznika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading