NOVI HAOS U ATINI: Navijači AEK-a DIVLJALI - narod u Grčkoj STRAHUJE!

Autor:

Sport

13.08.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan incident u prestonici.

NOVI HAOS U ATINI: Navijači AEK-a DIVLJALI - narod u Grčkoj STRAHUJE!

Foto: Tanjug/AP

Zastava AEK-a na pola koplja

Navijači AEK-a iz Atine napravili su haos u prestonici Grčke, pošto su se sukobili sa policijom, nakon čega je uhapšeno 11 navijača ovog kluba, dok se neki i dalje nalaze u bekstvu.

Situacija se u Atini i dalje ne stišava, a tamošnji stanovnici su u strahu od toga koliko dugo će ovakvo stanje potrajati.

- Kao moto-banda, najmanje dvadeset skutera, na svakome po dvojica mladih navijača, pojavilo se na glavnoj ulici Leof. Dekelias. Prošli su ravno pored nas uz buku motora, panično trubljenje i galamu. Konobar kafića "Route 69" prekoputa je oprezno provirio glavu i izvadio mobilni telefon. Okršaj se odvio u nekoliko sekundi. Navijači su udarali po automobilima vozača na semaforu pokušavajući da prođu, a jedan deo njih je uz škripanje guma kroz prelaz na početku Nova Filadelfije u punom gasu prošao na crveno - navodi se u tekstu "Jutarnjeg lista", čije se ekipa nalazi u Atini.

Foto: Tanjug/AP

Uhapšeni navijači Dinama

Podsetimo, razlog nemirima je ubistvo Mihalisa Kacurisa, navijača AEK-a, kog su u ponedeljak uveče, zajedničkim snagama, ubili navijači Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa.

U akciji policije koja je usledila, uhapšeno je preko 100 navijača, uglavnom Hrvata, a prethodnih dana su počela saslušanja optuženih za ubistvo i nerede u glavnom gradu Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading