DIVLJALI I UBIJALI, A SAD SE PRAVI LUDI: Šok na suđenju - Hrvati prolaze BEZ KAZNE?!

Autor:

Sport

12.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarne scene prvog dana suđenja za ubistvo.

DIVLJALI I UBIJALI, A SAD SE PRAVI LUDI: Šok na suđenju - Hrvati prolaze BEZ KAZNE?!

Foto: Tanjug/AP

Privođenje navijača u Atini

Svih 30 huligana koji su se u petak pojavili pred istražnim sudijama zbog nereda u Atini, zadržano je u pritvoru, među kojima je 28 Hrvata, jedan Grk i jedan Albanac.

U tim neredima u atinskoj četvrti Nea Filadelfija, u ponedeljak je smrtno stradao navijač AEK-a Mihalis Kacuris, koji je brutalno izboden, a zatim i pretučen do smrti.

Prema policijskim izvorima, sa ključnog video snimka, ali i sa drugih snimaka sigurnosnih kamera, kao i sa fotografija, počinioci se ne mogu identifikovati jer nose šlemove, fantomke i kapuljače, što će definitivno pomoći navijačima hrvatske ekipe da prođu bez kazne.

Grčki mediji su objavili da je istragom krug osumnjičenih za samo ubistvo sveden na pet osoba, i to na trojicu grčkih državljana, jednog Hrvata i jednog Albanca, a da će prikupljanje DNK materijala uskoro početi i da će pokušati da na osnovu toga zaključe ko je zapravo ubio nesrećnog mladića.

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama stižu na suđenje

Inače, uhapšeni Hrvati, navijači zagrebačkog Dinama, pred sudijama su negirali da su kod sebe imali hladno oružje, tvrdeći da su samo želeli da gledaju svoj tim na treningu, i negirali su bilo kakvu povezanost sa ubistvom 29-godišnjeg navijača AEK-a Mihalisa Kacurija, prenosi atinski dnevnik Katimerini. Optuženi huligani su uglavnom tvrdili da su bili na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i da nisu umešani u incidente.

Videćemo kakav će biti epilog, ali postoji velika šansa da će se najveći deo navijača izvući za svoje učešće u neredima, osim ako neko "ne padne" na osnovu DNK nalaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading