OVO JE UBILO NAVIJAČA AEK-A: Tragična smrt koja LEDI KRV u žilama!

Autor:

Sport

10.08.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo spasa za mladića.

OVO JE UBILO NAVIJAČA AEK-A: Tragična smrt koja LEDI KRV u žilama!

Foto: Tanjug/AP

Privođenje navijača u Atini

Uzrok smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa bila je duboka rana na podlaktici od uboda nožem, koju je zadobio u tuči navijača AEK-a i zagrebačkog Dinama u predgrađu Atine Novoj Filadelfiji, navodi se danas u forenzičkom uzveštaju.

U izveštaju se ističe da je uzrok smrti duboka rana na podlaktici, koja ukazuje da je žrtva najverovatnije pokušala da se odbrani. Ubod nožem izazvao je nekontrolisano krvarenje, od čega je Kacuris preminuo u roku od 10 minuta, precizira se u izveštaju, objavio je "Katimerini".

Podsetimo, zagrebački su huligani su zajedno sa navijačima Panatinaikosa napali simpatizere AEK-a ispred njihove OPAP arene, a osim Kacurisa, povređeno je još desetak mladića.

Foto: Tanjug/AP

Navijači pale sveću u čast Mihalisa Kacurisa

Usledila je akcija grčke policije, uhapšeni su brojni Hrvati koji su pokušali da pobegnu iz zemlje, dok se neki i dalje kriju po Atini.

Takođe, iako se sumnjalo da je D.P. iz Hrvatske počinio ubistvo, danas se pojavila informacija da je zapravo Grk, 29-ogodišnji mladić od ranije poznat policiji, kriv za Kacurisovu smrt.

Iako je on prvi osumnjičeni, policija navodi da smatra da nije samo on odgovoran, već da je nekoliko ljudi ubilo Kacurisa.

Što se tiče same utakmice AEK-a i Dinama iz Zagreba, ona je odložena, pa će prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti odigran u Zagrebu, 15. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading