STIŽE LOVA NA MARAKANU! Zvezda dobila IZNENADNU finansijsku INJEKCIJU! Poznata i SUMA!

Autor:

Sport

20.08.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri AEK-a iz Atine plasirali su se u plej-of Lige šampiona, što je obradovalo sve u Ljutice Bogdana.

STIŽE LOVA NA MARAKANU! Zvezda dobila IZNENADNU finansijsku INJEKCIJU! Poznata i SUMA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Eliminacija zagrebačkog Dinama dočekana je sa oduševljenjem na Marakani, pošto je ispadanje hrvatskog predstavnika donelo Crvenoj zvezdi 1.137.000 evra!

Tačno toliko novca će dobiti prvak Srbije od strane UEFA, gledajući isplate na osnovu desetogodišnjeg koeficijenta. Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana je do sada već inkasirao 7.957.000 evropskih novčanica.

Sada je, ujedno, već poznato da izabranici Baraka Bahara u grupnoj fazi Lige šampiona neće moći da budu u istoj grupi sa Kopenhagenom, koji se sada probio u treći šešir umesto Dinama, dok će potencijalni rival crveno-belima biti bolji iz duela belgijskog Antverpena i grčkog AEK-a.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Domagoj Vida

Podsetimo, Dinamo je na krajnje bizaran način ispao iz kvalifikacija za najelitnije klupsko takmičenje i ostao je bez plej-ofa Lige šampiona, iako su do drugog minuta sudijske nadoknade imali sigurno vođstvo i rezultat koji ih je vodio dalje (2:0).

Na njihovu žalost, najpre je Arauho smanjio na 1:2 i tako izjednačio skor iz prvog meča, koji je bio identičan u korist AEK-a , da bi Domagoj Vida u 100. minutu srušio snove Zagrepčana, postigavši gol za prolaz dalje.

Taj pogodak obradovao je sve u Zvezdi i dobro napunio kasu srpskog prvaka, koji sa nestrpljenjem iščekuje žreb u Nionu i protivnike u grupnoj fazi, u koju se prvi put u klupskoj istoriji direktno plasirala

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading