BAHAR ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: Zvezda savladala Spartak, Izraelac pohvalio navijače, a OVIM NIJE ZADOVOLJAN!

Autor:

Sport

20.08.2023

00:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i poznati stručnjak posle nove pobede.

BAHAR ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: Zvezda savladala Spartak, Izraelac pohvalio navijače, a OVIM NIJE ZADOVOLJAN!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu subotički Spartak sa 3:0 (3:0), u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

Domaći igrači su pitanje pobednika rešili u prvom pobedniku, bolje reći u svega četiri minuta sredinom prvog dela igre.

Mrežu gostiju je načeo Osman Bukari, sjajnim solo prodorom u 20. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije na semaforu stajalo 2:0, nakon komičnog autogola Bogićevića. U poslednjim trenucima prvog dela igre je Kings Kangva pogodio mrežu Manojlovića, i tako postavio konačan rezultat prvog poluvremena, ali i čitave utakmice.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Posle utakmice se oglasio i Barak Bahar, trener Crvene zvezde, koji je istakao da  je prvo poluvreme ekipe bilo bolje od drugog i da je atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" bila sjajna, kao i uvek.

- Prvo poluvreme je bilo bolje nego drugo. Bili smo na korektnom nivou, u drugom smo želeli da to popravimo, ali nismo uspeli. Na kraju, došlo je do toga da utakmica bude slabijeg tempa i zbog toga moramo da popravimo neke stvari - rekao je on.

Dodao je da mu se nije svidelo drugo poluvreme jer zna da njegova ekipa može i mora da bude bolja.

- Pre svega, moramo da postižemo više golova, da bolje igramo presing, a ne da dozvolimo rivalu da kontroliše utakmicu više nego što bi trebalo. Atmosfera je kao i uvek bila sjajna, a čim se svi vrate sa godišnjih odmora koji su u toku, verujem da će to biti još bolje - rekao je Izraelac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading