TINEJDŽER IZ SRBIJE (17) POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI U ČIKAGU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.05.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da je maturant poginuo, a da su tri osobe povređene u nesreći u kojoj su učestvovala dva automobila na adresi 1200 Ist Lejk avenija sinoć (u nedelju) nešto posle 23 sata.

TINEJDŽER IZ SRBIJE (17) POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI U ČIKAGU! (VIDEO)

Foto: YouTube/CBS Chicago/Printscreen

Srpski mladić Marko N. (17) poginuo je sinoć kasno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u severnom čikaškom predgrađu Glenvju, samo nekoliko dana pre maturskog ispita i proslave.

Policija je saopštila da je maturant poginuo, a da su tri osobe povređene u nesreći u kojoj su učestvovala dva automobila na adresi 1200 Ist Lejk avenija sinoć (u nedelju) nešto posle 23 sata, piše Blic.

 

Marko N. je upravljao mercedesom u koji je udario mustang koji se kretao velikom brzinom. Njegov saputnik je teško povređen i prebačen je u bolnicu. Vozač mustanga je u bolnici sa povredama koje nisu opasne po život, dok je njegov suvozač je u kritičnom stanju.

Prijatelji kažu da je mladić bio nadomak mature, delila su ga samo nekoliko dana od nje. 

Bio je apsolvent srednje škole "Glenbruk Jug".  Porodica nastradalog je, inače, prilično poznata i ugledna u srpskoj zajednici u Čikagu, i u kumovskim je odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre pet godina takođe poginuo u saobraćajnom udesu u Nemačkoj-

Scena na mestu nesreće je stravična. "Mercedes" je skoro prepolovljen, ceo gepek mu je otkinut a zadnji kraj pao je u komšijsko dvorište.

- Ovaj tip sa mustangom je leteo. Čuo sam zvuk automobila dok je prolazio ulicom, a sekund kasnije čuo sam veliki udarac - rekao je komšija Denis Mulen.

- Samo znam da je on bio dobro dete. Nema ništa loše da se kaže o ovom klincu. Bio je veoma popularno dete u školi - rekla je Inesa Kaufman.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading