DULJAJ OPTIMISTA: Po gradu se oseća pozitivna energija, jezik lomi kosti

Autor:

Sport

05.08.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana najavio je derbi protiv Vojvodine u nedelju (19) na "Karađorđu"

DULJAJ OPTIMISTA: Po gradu se oseća pozitivna energija, jezik lomi kosti

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana gostuju Vojvodini u nedelju (19 sati) u derbiju drugog kola Superlige Srbije, a tim povodom govorio je trener crno-belih Igor Duljaj.

Premijeru protiv TSC u Bačkoj Topoli i fudbal u kom su svi uživali (3:3) obeležile su i pritužbe iz Humske na suđenje, pa se Dudalj nada da ovog puta to neće biti slučaj.

Želeo bih da sudije ne budu u prvom planu, da se o njima ne priča, već da najvažniji akteri budu igrači i publika. Oni da dele pravdu. Razumljivo, greše i oni, samo da nije zlonamerno. Grešim i ja, svi grešimo, ljudi smo, sve je u redu dok ne narušava interes fudbala - kaže šef stuke "parnog valjka" i dodaje:

- Nekad je u pitanju pad koncentracije. Imali smo igrača manje u trenucima kad je TSC izjednačio, ali ne želim da komentarišem. Hteo bih da fudbaleri zaborave na to. Drugi će pričati umesto nas. Sad imamo barijeru u vidu navijača i javnosti. Znate kako, jezik nema kosti, ali lomi kosti. Ako je neko slab - gotov je. Ljubav i podrška sa tribina dosta znače ekipi i to smo osetili u Bačkoj Topoli.

Republika

Foto: Starsport

PROŠLOST: Meč u Bačkoj Topoli

Nastavak priče odiše optimizmom.

- Osećam kao da imamo štit ispred sebe. Nemam potrebu da bilo kome udovoljavam ili da se bilo kome dodvoravam. Ako to budem činio izgubiću sebe, a kad budem pokušao da tražim sebe izgubiću druge. Partizan je u ovom trenutku najvažniji. U gradu se oseća pozitvna energija kod navijača, znam da će ih biti dosta u Novom Sadu. Potrebno su i meni i ekipi. Rekao sam igračima da će uživati podršku publike dokle god budu davali sve od sebe. Ona nam je ponovo 12. igrač, vetar u leđa - rekao je Duljaj.

Crno-beli naspram sebe imaće težak zadatak.

- Ne sme da nas zavara što je igrala u četvrtak, većina momaka nije bila na tereneu nekolko dana pre toga. Njavažnije je kako ćemo mi da izađemo. Ako pristup bude kao u Bačkoj Topoli možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. Na tom meču su momci dali sve od sebe, postigli tri gola, ulazili u šanse, a to je najvažnije. To ne bismo postigli bez podrške navijača i zato ih, koliko god bio dosada, još jednom pozivam da nam pomognu. Sad osećamo njihovu podršku - ističe mladi stručnjak.

Govorio je i o pojačanjima.

- Potreban su. Fizički smo u deficitu, imamo tri štopera, potreban je četvrti. Teško je ući u početak sezone. Može da se dogodi žuti i crveni karton, pa da improvizujemo. Nije poenta uzeti samo da bi uzeo, nego treba analizirati koji je profil igrača potreban Partizanu - zaključio je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading