OTKRIVAMO! Ovako je Bahar OTERAO Borjana: Ko je ovde GLAVNI? Hajde NAPOLJE!

Autor:

Sport

28.07.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac je na taj način izgradio autoritet u Crvenoj zvezdi.

OTKRIVAMO! Ovako je Bahar OTERAO Borjana: Ko je ovde GLAVNI? Hajde NAPOLJE!

Foto: Starsport

Izraelac Barak Bahar je za kratko vreme zaveo red na Marakani.

Crvena zvezda je zablistala od dolaska novog trenera, te delije sa razlogom očekuju da će naredna sezona biti istorijska i da će klub nastaviti da dominira na domaćoj sceni, ali i napraviti iskorak u Ligi šampiona.

Odmah po dolasku Bahar je napravio jedan ogroman rez i uradio je nešto što apsolutno niko nije očekivao - dugogodišnjeg kapitena i golmana tima, Milana Borjana, oterao je iz kluba i šansu je, nešto kasnije, ukazao sunarodniku Omriju Glazeru.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

 

Pojavljivale su se brojne spekulacije, isticalo se da se Bahar Borjanu zahvalio telefonskim pozivom, ali je naš izvor blizak klubu otkrio detalje sukoba Izraelca i doskorašnjeg kapitena Crvene zvezde.

Naime, na prvom susretu sa igračima Barak Bahar je postavio pitanje "ko je ovde glavni?", a ostali fudbaleri su rekli da je u pitanju Milan Borjan.

Tada je došlo do neočekivane reakcije i Izraelac je Borjana oterao sa sastanka što je izazvalo muk među ostalim fudbalerima, a tek posle toga mu je i telefonski saopštio da neće biti deo kluba. Žalio se Borjan čelnicima kluba i navijačima, ali su svi stali uz izraelskog stručnjaka koji je na ovaj način sagradio autoritet u svlačionici.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Ostatak tima ostao je uplašen jer - ako se ovo desilo kapitenu, šta drugi mogu da očekuju? Na prvom treningu svi su gledali u pod kada je Izraelac držao bukvicu i mali trik Baraka Bahara očigledno je uspeo jer je Zvezda u pripremnom periodu prikazala spektakularnu igru!

Crvena zvezda je pobeđivala kvalitetne evropske klubove poput Zenita (2:1), Fenerbahčea (3:1) i Fiorentine (5:0), a padali su i Nefči (4:0), Borac iz Banjaluke (2:0), selekcija Užica (3:1) i TSC (3:0). Dakle - sedam utakmica, isto toliko pobeda uz 22 postignuta i samo tri primljena gola. Impresivno!

Deluje da je Barak Bahar naštimovao orkestar, a koliko je to tačno videće se već u nedelju od 20 časova kada u okviru prvog kola Superlige Srbije beogradski crveno-beli na Marakani dočekuju Vojvodinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Fireman.liad@gmail.com

28.07.2023 13:14

Barak Bahar 👑