JOVIĆ PUNI KASU REALA! Srbin NAPUŠTA Fiorentinu, u Madridu SLAVE njegov transfer!

Autor:

Sport

26.06.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji dogovora "fifti/fifti", ostaje samo da stigne i zvanična potvrda.

JOVIĆ PUNI KASU REALA! Srbin NAPUŠTA Fiorentinu, u Madridu SLAVE njegov transfer!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Srpski golgeter Luka Jović sve je bliži prelasku u redove Galatasaraja, a zbog tog transfera "trljaju ruke" i u Madridu. Naime, "galaktikosi" će prihodovati polovinu novca od transfera Srbina, koji će iznositi oko osam miliona evra.

Upravo tu klauzulu predviđa dogovor "kraljevskog kluba" i ljubičastih, a po kome je Jović minulog leta Madrid zamenio Firencom.

Reprezentativac Srbije je postigao 13 golova za "violu", odigrao je 50 utakmica, a ima dozvolu da napusti stadion "Artemio Franki", ako ponuda zadovolji sve strane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jović i Azar

O Jovićevoj selidbi na Bosfor izveštava i "As" koji podvlači da će Real na taj način vratiti bar delić od 63 miliona evra, koliko je 2019. godine izdvojio za kupovinu srpskog centarfora. "Bernabeu" su već napustili Benzema, Azar, Dijaz i Asensio, a od Jovića će se sliti prvi novac u kasu španskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading