GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA: Uzdanica Srbije mora na OPERACIJU!

Autor:

Sport

08.06.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač mora pod nož.

GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA: Uzdanica Srbije mora na OPERACIJU!

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Srpski reprezentativac i fudbaler Fiorentine Luka Jović doživeo je povredu nosa na utakmici finala Lige konferencije protiv Vest Hema, zbog koje će morati na operaciju. Zbog toga će najverovatnije propustiti reprezentativno okupljanje i predstojeće utakmice protiv Jordana i Bugarske.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović i Aleksa Terzić

"Čekiraćari" su savladali italijansku ekipu sa 2:1 i stigli do evropskog trofeja, a Luka Jović je zbog povrede morao da napusti teren u završnici prvog poluvremena.

Srpski napadač će morati na operaciju zbog koje će najverovatnije propustiti reprezentativno okupljanje i predstojeće mečeve, prvo prijateljski protiv Jordana 16. juna i drugi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske 20. juna u Razgradu.

Teško je očekivati da se snažni napadač oporavi do reprezentativnog okupljanja, selektor Dragan Stojković moraće da koriguje spisak na kojem su pored Jovića i:

GOLMANI: Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Veljko Ilić, Đorđe Petrović, Mile Svilar

ODBRANA: Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Nemanja Gudelj, Erhan Mašović, Nikola Milenković, Strahinja Eraković

VEZISTI: Filip Kostić, Filip Mladenović, Mijat Gaćinović, Darko Lazović, Andrija Živković, Marko Grujić, Ivan Ilić, Uroš Račić, Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Filip Đuričić, Lazar Samardžić, Dušan Tadić, Nikola Čumić

NAPADAČI: Dušan Vlahović, Đorđe Jovanović, Dejan Joveljić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading