USRED FINALA NBA LIGE: Denver i Jokić dobijaju VELIKO pojačanje!

Autor:

Sport

08.06.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi centar u redovima franšize iz Kolorada.

USRED FINALA NBA LIGE: Denver i Jokić dobijaju VELIKO pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa su stigli do prednosti u finalu NBA lige, pošto su u gostima savladali Majami Hit sa 109:94, čime su poveli sa 2:1 u finalnoj seriji najjače košarkaške lige sveta.

Još jednu monstruoznu partiju je odigrao Nikola Jokić, koji je ovaj put postigao 32 poena, uz 21 skok i deset asistencija, čime je postao prvi igrač u istoriji finala koji je na jednoj utakmici upisao makar 30 poena, 20 skokova i deset asistencija.

Sada, nakon završetka treće utakmice, Denver je dobio sjajne vesti, kao i njihov najbolji igrač. Naime, Majk Meloun je u razgovoru za "NBA Extra" potvrdio da će od naredne sezone u Koloradu igrati i Ismael Kamagate, mladi francuski centar, kog su Nagetsi izabrali kao 46. pika na draftu.

- Ismael bi trebalo da bude sa nama preko leta i naredne sezone - rekao je Meloun.

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun sa Jokićem i Marejem

Kamagate ima 22 godine i od 2019. je član Pariza. Visok je 211 centimetara i krase ga sjajne fizičke predispozicije. Sastav iz Kolorada ga je odabrao na draftu 2022. godine, ali ga je ostavio u glavnom gradu Francuske još jednu sezonu, kako bi se kalio u Evrokupu i LNB Pro A ligi.

Jasno je da već neko vreme, još od odlaska Demarkusa Kazinsa, Jokić nema dostojnu zamenu na poziciji centra i da franšiza iz Kolorada mora što pre da se pobrine da nađe dostojnu zamenu za Nikolu, kako bi, makar u regularnom delu sezone, mogao više vremena da provodi na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading