SPOLSTRA ISKREN: "Potukli su nas, izgubili smo timski identitet!"

Autor:

Sport

08.06.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Majamija otkrio razlog ubedljivog poraza u trećem meču finala.

SPOLSTRA ISKREN: "Potukli su nas, izgubili smo timski identitet!"

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra

Košarkaši Denver Nagetsa vratili su brejk u velikom finalu NBA lige, pošto su u gostima savladali Majami Hit rezultatom 109:94 (24:24, 29:24, 29:20, 27:26).

Najzaslužniji za trijumf tima iz Kolorada bio je Nikola Jokić, koji je meč završio sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija. Na taj način je Džoker ušao u istoriju NBA lige, kao prvi igrač sa makar 30 poena, 20 skokova i 10 asistencija u jednoj utakmici NBA finala. 

Posle meča na Floridi, oglasio se i Erik Spolstra, koji je otkrio razlog poraza njegove ekipe.

U finalu jednostavno morate da očekujete igrače sa elitnim talentom, a Jokić i Marej to jesu. Neverovatan su tandem i sjajno odgovaraju jedan drugome. Jedan od njih može postići poene na razne načine, a drugi može uključi ceo tim u utakmicu - istakao je Spolstra.

Foto: Tanjug/AP

Erik Spolstra i Džimi Batler

Dodao je da su fizički potučeni, ali da veruje da njegov tim može da se vrati u seriju.

Oni su nas prosto ugurali u reket. Nisu ni morali da šutiraju trojke i da šire teren. Fizički smo potučeni, izgubili smo lopte koje su 50:50, lopte u vazduhu, lopte na parketu. A kada gubimo te stvari, onda gubimo i naš timski identitet. To onda utiče na ostatak utakmice. Nije ovo nikakav izgovor. Već smo više puta pokazali da možemo da pobedjujemo na različite načine - zaključio je Spolstra.

Četvrta utakmica igra se u noći između petka i subote od 2.30, takođe u Majamiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading