NAJVEĆI UZ NAJBOLJEG: Jokić dobio PODRŠKU od Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

08.06.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica najboljih srpskih sportista su ponovo u centru pažnjem.

NAJVEĆI UZ NAJBOLJEG: Jokić dobio PODRŠKU od Novaka Đokovića!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Košarkaši Denver Nagetsa su stigli do prednosti u finalu NBA lige, pošto su u gostima savladali Majami Hit sa 109:94, čime su poveli sa 2:1 u finalnoj seriji najjače košarkaške lige sveta.

Još jednu monstruoznu partiju je odigrao Nikola Jokić, koji je ovaj put postigao 32 poena, uz 21 skok i deset asistencija, čime je postao prvi igrač u istoriji finala koji je na jednoj utakmici upisao makar 30 poena, 20 skokova i deset asistencija.

Srbin je monstruoznom partijom vodio svoj tim do nove pobede, a šansu da mu čestita nije propustio ni Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, koji je podeli objavu NBA lige, a zatim napisao "Idemo!"

Foto: Instagram/Printscreen/djokernole

Instagram stori Novaka Đokovića

Jasno je da Srbija nema boljih sportskih ambasadora od njih dvojice, a nama ostaje samo da se nadamo da će obojica obradovati Srbiju sa peharima - Nikola u NBA ligi, a Novak na Rolan Garosu, gde ga sutra, od 14:45, očekuje polufinale protiv Karlosa Alkarasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading