RAZBOJNIK ULETEO SA NOŽEM U APOTEKU, PA OD RADNICE TRAŽIO NOVAC: Dramatična scena u Zemunu, njena reakcija će vas šokirati!

Autor:

Hronika

03.05.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći osnovni sud u Beogradu mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

RAZBOJNIK ULETEO SA NOŽEM U APOTEKU, PA OD RADNICE TRAŽIO NOVAC: Dramatična scena u Zemunu, njena reakcija će vas šokirati!

Foto: shutterstock

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, dana 03. 05. 2024. godine saslušan je K.N. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je pokušao da izvrši krivično delo Razbojništvo.

Naime, on se sumnjiči da je dana 02.05.2024. godine, ušao u jednu od apoteka u Zemunu, te držeći nož u ruci, od radnice u apoteci zahtevao da mu ista preda pare.

Radnica je odbila to da učini i rekla mu da je objekat pod video nadzorom, nakon čega je osumnjičeni napustio prodajni prostor apoteke.

Brzom akcijom ovlašćenih službenih lica PS Zemun lice je identifikovano, te mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, a nakon saslušanja, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Da podsetimo, sličan događaj odigrao se u okolini Trstenika pre nekoliko dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su razbojništvo i uhapsili Ž. K. (2004) iz okoline Trstenika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

On se sumnjiči da je sinoć, oko 20.45 časova, maskiran fantomkom i sa nožem u ruci, ušao u prostorije jedne benzinske pumpe u okolini Trstenika i od radnika uzeo pazar u iznosu od 180.000 dinara.

Osumnjičenom je, po nalogu tužilaštva u Trsteniku, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading