PREOKRET! Sergej blizu NEOČEKIVANOG transfera, Italija PODRHTAVA!

Autor:

Sport

07.04.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi fudbaler Lacija da promeni klub, ali ne i državu.

PREOKRET! Sergej blizu NEOČEKIVANOG transfera, Italija PODRHTAVA!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković-Savić iz godine u godinu glavna je tema kada dođe transfer period.

Fudbaler Lacija već neko vreme je na meti brojnih evropskih velikana, ali nekako uvek ostane u Rimu.

Sada je izvesno da će napustiti klub jer mu ugovor sa "nebesko-plavima" ističe u junu 2024. godine, te je ovo poslednja prilika da donese neku zaradu u kasu tima.

Kao grom iz vedra neba Italiju je potresla vest da bi Sergej mogao da napusti klub, ali ne i državu. Za njegove usluge zainteresovan je aktuelni šampion Milan, koji će ove godine gotovo izvesno prepustiti krunu Napoliju, te želi da ojača tim da bi se naredne sezone vratio na vrh. Direktor Paolo Maldini već ima jasnu ideju za pojedine transfere, a prvi na listi želja upravo je SMS.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

 

Ovu informaciju preneo je i "Dejli mejl" koji navodi da je Maldini već kontaktirao menadžera veziste Lacija, Mateju Kežmana. Da li će do transfera doći ostaje da se vidi, a Milan bi za usluge reprezentativca Srbije trebao da izdvoji 40 miliona evra.

Podsetimo, Sergej Milinković-Savić u Lacio je stigao sada već davne 2015. godine iz Genta i za to vreme uspeo je da postane najbolji strelac u istoriji kluba kada se stranci gledaju. Postigao je SMS 65 pogodaka na 331 utakmici, pa je iza sebe ostavio i legende poput Gorana Pandeva, Miroslava Klosea, Pavela Nedveda, Marsela Salasa i mnogih drugih.

Igrajući za Lacio Milinković-Savić osvojio je jedan Kup i dva Superkupa Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading