MORBIDNO, UŽASNO I JADNO! Gnusan NAPAD na Erakovića: Igrač Zvezde dobio JEZIVE UVREDE, ovo prelazi GRANICU NORMALNOG! (FOTO)

Autor:

Sport

04.03.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudska glupost i bezobrazluk nemaju granice.

MORBIDNO, UŽASNO I JADNO! Gnusan NAPAD na Erakovića: Igrač Zvezde dobio JEZIVE UVREDE, ovo prelazi GRANICU NORMALNOG! (FOTO)

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan (1:0) u 169. večitom derbiju.

Na ovoj utakmici mogli smo videti apsolutno sve osim fudbala. Žestoki dueli, krvavi startovi, otvorene glave, odlasci u bolnicu, crveni karton... I tek jedan pogodak, iz nehata, kojim je Argentinac Aleks Vigo doneo pobedu Zvezdi.

Strasti se nisu smirivale ni posle utakmice, ali je sve prešlo granicu normalnog jednom objavom na društvenim mrežama. Strahinja Eraković susreo se sa popriličnom uznemirujućim porukama po završetku meča kada mu je jedan navijač napisao:

- Rak te pojeo, tebe i tvoju porodicu, sve živo i mrtvo što imaš.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Gnusna poruka Strahinji Erakoviću

 

Zatim je svoju poruku podelio na Tviteru i naišao je na negativne komentare, kako navijača Crvene zvezde, tako i pristalica Partizana.

Ubrzo je nalog koji se ovom porukom pohvalio (lamarowic) obrisan, te se samo može pretpostaviti da se dotični pokajao što je napao Erakovića na gnusan, morbidan, užasan i jadan način.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Obrisan nalog osobe koja je napala Erakovića

 

Zaista, ovakvim stvarima nije mesto nigde, čak ni u šali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading