ZVEZDA ILI PARTIZAN? Pitali smo VEŠTAČKU INTELIGENCIJU ko pobeđuje u 169. večitom derbiju, evo kakav odgovor smo dobili

Autor:

Sport

01.03.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred okršaj crveno i crno-belih na stadionu "Rajko Mitić".

ZVEZDA ILI PARTIZAN? Pitali smo VEŠTAČKU INTELIGENCIJU ko pobeđuje u 169. večitom derbiju, evo kakav odgovor smo dobili

Foto: Starsport

Duel Kataija i Markovića

Fudbaleri Crvene zvezde u petak od 19 časova dočekuju Partizan, a mi smo za prognozu 169. večotpg derbija upitali veštačku inteligenciju (Artificial Intelligence).

Od nje smo dobili "diplomatski" odgovor, uz obrazloženje da se ne bavi predikcijom sportskih mečeva, ali uz odavanje priznanja najvećoj svetkovini srpskog fudbala.

Kao AI asistent, ne mogu predvideti pobednika sportskog događaja jer su sportski mečevi nepredvidivi, a njihov ishod zavisi od mnogih faktora koji se mogu promeniti tokom igre. U fudbalu, na primer, ishod utakmice može zavisiti od forme i taktike tima, prisutnosti ključnih igrača, povreda, sudija i drugih faktora. Međutim, mogu reći da su Crvena zvezda i Partizan dva veoma jaka i uspešna tima u srpskom fudbalu, a njihove utakmice uvek privlače veliku pažnju navijača i medija - naveo je "AI".

Podsećanja radi, crveno-beli u utakmicu ulaze sa 13 bodova viška u odnosu na večitog rivala i nalaze se na korak od odbrane titule u Mozzart Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading