Jokan pritekao u pomoć: MITROVIĆ DO KRAJA SEZONE U FULAMU!

Autor:

Sport

01.02.2018

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprski reprezentativac Aleksandar Mitrović bio je kao na iglama poslednjeg dana prelaznog roka. Nakon što mu je propala pozajmica u Anderleht zbog medicinskih pregleda, agenti našeg igrača imali su na raspolaganju svega nekoliko sati da pronađu druge opcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović se spasio u poslednjim sekundama prelaznog roka

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović doveo je Mitrovića u poslednjim minutima prelaznog roka, pa se očekuje da konačno postane regularan u startnoj postavi što će značiti i reprezentaciji Srbije za Mundijal.

Mitar je užurbano tražio novu sredinu, pošto je želeo da sakuplja minute na terenu, nakon što je ove sezone u potpunosti pao u nemilost španskog trenera Rafe Beniteza. Bivši špic Partizana je prethodne dve sezone dobijao povremeno priliku da igra, dok je ove upisao svega šest mečeva u Premijer ligi uz jedan postignut gol.

Dolazak Islama Slimanija iz Lestera u Njukasla je bio i poslednji znak da Mitrović više nema šta da traži na Sent Džejms Parku. 

- Oduševljeni smo što je Mitrović došao u naš klub. On je talentovan igrač koji se već dokazao na najvišem nivou igre. Radujemo se njegovom dolasku u Fulam. Pomoći će nam u ostvarenju našeg glavnog cilja – plasmana u Premijer ligu - rekao je direktor Fulama Toni Kan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading