NEVEROVATNE VESTI SA PIRINEJA: Real Madrid planira da OSVOJI PREMIJER LIGU ENGLESKE!

Autor:

Sport

14.08.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma čudne i neverovatne vesti stužu iz glavnog grada Španije - Madrida. Naime, prvi čovek Reala iz Madrida Florentino Perez je traži način da istupi iz Primere i igra u nekom drugom takmičenju!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kod predsednika je sve moguče. 

Treba napomenuti i da Pereze bije loš glas nakon agitovanja za Superligu Evrope, priče o njegovoj umešanosti u odlazak Lea Mesija iz Barselone u PSŽ, pa sve do ove vesti koju su lansirali španski mediji. 

A to takmičenje bi, prema navodima "Mundo Deportiva", mogla da bude engleska Premijer liga, Serija A ili Bundesliga, mada predsednik kluba Perez najviše naginje ka Ostrvu.

Međutim, problem u konkretnom slučaju mu predstavlja “Bregzit”, odnosno odluka Velike Britanije da istpuli iz Evropske unije, jer bi postojao veliki broj prepreka na pravnom nivou. 

 

 

Kao razlog za istupanje iz španskog prvenstva, jeste otvoreni rat sa prvim čovekom španskog fudbala Havijerom Tebasom koji je u neku ruku odvojio "kraljevski klub" od famozne Superlige Evrope.

Podsetimo i na to da je Perez pre dve godine pokušao da preseli košarkaše Reala u NBA ligu.

Čak je i održao sastanke sa tamošnjim čelnicima, ali ideju nije bilo moguće realizovati. Kao i tada, tako je i sada glavni razlog ideje o selidbi finansijski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading