NE MOŽE DA SAKRIJE OSMEH: Krstović posle prvenca sija od sreće

Autor:

Sport

10.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezve je načeo Mačvu u Šapcu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Krstović i Milan Rodić

Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, jako je dobro krenuo u pohod ka odbrani titule, sa tri pobede u prva tri kola identičnim rezultatom - 3:0. Posle dva trijumfa na svom terenu, usledilo je i slavlje u gostima, a žrtva je bila šabačka Mačva. Crveno-beli su slavili golovima Nikole Krstovića, Veljka Nikolića i Miloša Vulića, a korpulentnom centarforu je to bio prvenac u Zvezdinom dresu na zvaničnim mečevima.

Postigao je Nikola Krstović svoj debitantski pogodak u dresu Crvene zvezde i proslavio ga na veoma emotivan način. Mladi, korpulentni napadač ne krije da je imao veliku želju za golom, kao i da veruje da može još bolje.

- Još jedna ubedljiva i zaslužena pobeda. Sve što smo se dogovorili u svlačionici ispoštovali smo na terenu. Pružili smo maksimum i to je donelo rezultat. Od prvog minuta krenuli smo u napad na gol domaćina, dok se ekipa Mačve koncentrisala na kontra napade. Međutim, mi smo se pitali tokom čitavog meča, bilo je još prilika, ali bitno je da ovako nastavimo. Verujem da igra koju Stanković želi da nametne dolazi do izražaja – naglasio je Krstović.

 

 

 

Mladi igrači su silno motivisani ušli u utakmicu sa Mačvom što je i donelo rezultat.

- Želja je velika, kako u mom slučaju tako i za ceo tim. Ovo je moja prva utakmica koju sam počeo kao starter otkako je trener Dejan Stanković. Imao sam silnu želju da postignem pogodak. To se i ostvarilo, još jednom sam postigao pogodak, ali je on poništen. Idemo da radimo još jače i bolje, jer nas očekuju novi izazovi – podvukao je mladi napadač Crvene zvezde, Nikola Krstović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading