IZNOSE STVARI U DŽAKOVIMA! Pogledajte kako lopovi, koji su iznajmili stan na dan, kupe iz njega šta stignu! AKO IH PREPOZNATE, ODMAH PRIJAVITE, OJADILI ČOVEKA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.05.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik kaže da su mu odneli stvari u vrednosti od 20.000 dinara.

IZNOSE STVARI U DŽAKOVIMA! Pogledajte kako lopovi, koji su iznajmili stan na dan, kupe iz njega šta stignu! AKO IH PREPOZNATE, ODMAH PRIJAVITE, OJADILI ČOVEKA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Jednog stanodavca u Beogradu opljačkala je grupa ljudi, kojima je iznajmio stan na dan.

 

 

Oni su noćas, kako je naveo ovaj čovek na društvenim mrežama, između 21 h i 3 h, iz stana koji su navodno iznajmili izneli stvari u vrednosti od oko 20.000 dinara.

- Prijavljeni su policiji, ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju u vezi njih slobodno može da mi piše - napisao je ovaj čovek i objavio snimak lopova sa kamera u zgradi, koji su ga ojadili.

Na snimku objavljenom na Instagram stranici 192, mogu se videti dva muškarca i jedna žena, koji su stvari iz stana, o kojem čovek priča, iznosili u džakovima.

Napominjemo da su skoro gorele mreže i zbog jedne, kako su je nazvali "stanarke iz pakla"!

Naime, Beograđanka Jovana u svojoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk tvrdila je da joj je jedna profesorka engleskog jezika demolirala stan.

Ona je profesorki iznajmljivala stan, a sada tvrdi da je nekretnina uništena nakon što je ona iz njega izašla 1. novembra prošle godine.

- Želim da upozorim stanodavce na profesorku engleskog, škola za negu lepote u Beogradu. Izdala sam joj stan, okrečen i sređen. Iz stana je izašla 01.11, a stan je u bukvalnom smislu demoliran - napisala je Jovana u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

Dodala je da su zidovi puni buđi, da je ubuđan orman, kao i cipelarnik, lajsne i dušek.

- Iščupana je slavina iznad sudopere, na svakoj pločici zalepljena kuka, izgoren tepih i laminat, polomljen tuš, polomljen vodokotlić, polomljena mašina za veš. Rekla je da će stan biti okrečen ali da ona neće da sanira buđ, naravno da stan nije okrečen. Kada sam joj poslala poruku šta je sve uništeno poslala je kilometarsku poruku da je u stanu sve amaterski urađeno između ostalog i nov vodokotlić jer ga nije montirao majstor već moj suprug. To znači da ona treba da ga uništi? - pita se ona.

Kako se sve završilo pročitajte ovde.

 

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading