ANONIMUS NAS IZBACIO SA EUROBASKETA! Proslavljeni reprezentativac osuo RAFALNU PALJBU po "Orlovima" - Srbija je ZA KOPLJE bolja od Italije, ušla nam je VODA U UŠI!

Autor:

Sport

12.09.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as u svom stilu, bez dlake na jeziku, analizirao reprezentativni debakl u Berlinu.

ANONIMUS NAS IZBACIO SA EUROBASKETA! Proslavljeni reprezentativac osuo RAFALNU PALJBU po "Orlovima" - Srbija je ZA KOPLJE bolja od Italije, ušla nam je VODA U UŠI!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Srbija - Italija

Naš proslavljeni košarkaš Milan Gurović izneo je niz kritika na račun reprezentacije Srbije, nakon eliminacije od Italije u osmini finala Eurobasketa.

Nekadašnji as Crvene zvezde je najpre zamerio na način na koji su "Orlovi" čuvali Marka Spisua, koga je nazvao "anonimnim".

Upali smo u letargiju u drugom poluvremenu i siguran sam da kada bismo danas ponovo odigrali tu utakmicu, da bismo je dobili sa 20 razlike. Taj momak koji nam je dao onolike trojke, ja ne znam ni kako se zove ni gde igra. To mu se desilo juče i verovatno nikada više. Kvalitetnija smo reprezentacija od Italije, ali ušla nam je voda u uši. Imali smo otvorene šuteve, ali nismo ih pogađali - rekao je Gurović za K1, a potom je dodao:

Najteže je njima koji su sinoć bili na terenu. Jednostavno se nismo snašli. Ja ću prevashodno kao navijač, uvek dati podršku igračima i stručnom štabu. Lako je danas komentarisati.

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP

Gurović oštro kritikovao "Orlove"

Gurović je pohvalio partije Nikole Jokića, ali...

Jokića niko ne može da čuva, ali i on je čovek, nije mašina. Ne može samo na njega da se računa. Ostali momci se nažalost nisu iskazali. Utakmice u grupi nisu bile prava slika, jer Češka, Poljska, Finska... nisu našeg nivoa. Pregazili smo ih kao plitak potok. Kada je naišla prva malo ozbiljnija reprezentacija, zakazali smo - kazao je Milan Gurović.

Podsetimo, Italijani će se za plasman u polufinale Evropskog prvenstva boriti sa Francuzima, a duel će biti odigran u sredu u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading