"EVO TI KOREKTOR DA TVOJI NE VIDE MODRICE"! Anina majka otkrila detalje zločina u Bariču: Ta žena je danima slušala kako mi prebija ćerku i pravila se luda!

Autor: Republika, SLAĐANA STEPANOVIĆ

Hronika

07.09.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor mi je rekao da bi umrla u roku od pet sati, da nije došla u bolnicu, kaže Anina majka.

"EVO TI KOREKTOR DA TVOJI NE VIDE MODRICE"! Anina majka otkrila detalje zločina u Bariču: Ta žena je danima slušala kako mi prebija ćerku i pravila se luda!

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Anđelka M. majka mučki prebijene Ane M. ispričala je za naš portal da je majka nasilnika Nemanje G. iz Bariča bila saučesnik u zločinu.

- Sve se to dešavalo od 24. jula. Tada je ona otišla od kuće da živi kod njega. Nekoliko dana posle joj je bio isključen telefon i ja sam policiji prijavila njen nestanak jer mi se uopšte nije javila. Tek je 30. avgusta došla kući sva izubijana, nisam mogla da je prepoznam, falilo joj je pola kose, nos razbijen. Ne znam kako je uspela tako da ide čak od Bariča do Zemuna autobusom. Ispričala mi je da ju je Nemanja tukao i držao zatočenu. A onda me je izgladnela pitala da li sme da uzme neku namirnicu. Hej! U svojoj kući to da pita! Za mene je to bilo ubistvo. Tek sam je treći dan, 1. septembra, nagovorila da ode u Zemunsku bolnicu - priča očajna Anđelka u jednom dahu.

Majka dalje kaže da su njenu ćerku sati delili od sigurne smrti.

- Tamo su je odmah operisali i izvadili slezinu. Doktor mi je rekao da bi umrla u roku od pet sati, da nije došla u bolnicu. Sada više nije na intenzivnoj nezi, oporavlja se, i mogu da je posećujem. Najgore mi je bilo kada mi je ćerka ispričala da joj je Nemanjina majka rekla na dan odlaska: "Nemoj takva da ideš, da ne vide tvoji, maskiraj se, evo ti korektor". Pa ta žena je danima slušala kako mi prebija ćerku i pravila se luda. Kako je mogla? I još joj govori da se našminka, a ona crna od povreda - govori naša sagovornica.

Anđelka M. navodi i da je policija u toku potrage, pre oktrivanja zločina, uspela da locira Anu u Nemanjinoj kući, a kada su tamo došli, kako tvrdi, njegova majka je rekla da nisu tu.

Republika

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Kuća u kojoj su živeli Ana i Nemanja

- Rekla je policiji da nisu kod kuće, iako mi je ćerka rekla da su bili gore na spratu. I to je prikrila. Više puta ju je molila da ga ne prijavi policiji, a on joj je pretio telefonom kada je došla kući u Zemun, sve do petka, kada je otišla u bolnicu, a on uhapšen. Samo da tog "gospodina" sud kazni kako treba. Sreća da mi je ćerka preživela. Sigurno smo spasli još neku ženu. Tukao ju je u svojoj sobi i pendrekom i sekirom. Šta će mu sekira u sobi?! Pa za završni čin. Držao joj je i nogu na grlu, dok je ležala na zemlji prebijena. Nije mi rekla razlog zašto je počeo tako da se ponaša. Samo neka mi ona sad ozdravi, ako treba ja ću joj dati organ, koji god da joj treba - zaključuje Anina majka.

Policijski inspektori pokrenuli su intenzivnu istragu koja će utvrditi sve detalje prijavljenog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading