JANJUŠ ODJAVIO ANELI ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nova drama u Eliti, Ahmićeva pregorela od LJUBOMORE!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo im je veza zbog njega na klimavim nogama!

JANJUŠ ODJAVIO ANELI ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nova drama u Eliti, Ahmićeva pregorela od LJUBOMORE!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Stanislav Krofak uplovili su u ljubavnu vezu u ponedeljak nakon emisije "Pretres nedelje". Ova vest ostavila je u šoku sve takmićare "Elite", koji su odmah počeli burno da ih komentarišu, a retki su cimeri od kojih su dobili podršku. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Stanislav Krofak prvi poljubac

Tokom jučerašnje debate u Beloj kući nastao je haos, a mnogi su napali Maju da je sa Stanislavom ušla u vezu samo jer je on sad glavna priča u rijalitiju i jer je videla njegove procente kad je bilo izbacivanje. Među takmičarima koji su je napali bila je i Aneli Ahmić, koja je odmah izjavila da je Maja sa Stanislavom jer je videla da ima novac i da Krofak uopšte nije tip muškarca koji može da je privuče.

Marku Janjuševiću Janjušu se nije dopalo šta je Aneli izjavila za Maju, pogotovo jer ispada kao da je ljubomorna, a Pantera je već bio razlog jednog njihovog raskida, pa je bivši košarkaš odlučio da progovorio o Marinkovićevoj. On je za crnim stolom rekao kako Maja nikad nije bila osoba koja je gledala korist u muškarcima, ali i da je znao da će Stanislav biti taj na koga će ona pasti, iako se trudila da mesecima nema muškarca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Ova situacija izazvala je novu dramu u vezi Aneli i Janjuš, zbog čega su se ponovo posvađali, a bivši košarkaš nije mogao da sakrije koliko je besan na nju što se umešala u Majinu ljubavnu vezu i imala potrebu da priča kako sve radi zbog novca. 

Njihovu svađu pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading