KARIĆI NAPUSTILI SRBIJU: Spakovali kofere, a svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman sa suprugom zapalio na putovanje!

KARIĆI NAPUSTILI SRBIJU: Spakovali kofere, a svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Osman Karić

Rijaliti komentator, bivši voditelj radio-emisije "Amnezija" i otac nenadašnjeg zadrugara Stefana Karića, Osman Karić, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio je sa svojim pratiocima da je napustio Srbiju. On i njegova supruga Kristina Karić odlučili su da odu na odmor tokom prvih prolećnih dana, a lokaciju koju su odabrali je Barselona. 

Osman je sa svojim pratiocima podelio romantične trenutke sa Kristinom i lepe prizore popularnog grada, kao i nekoliko fotografija na kojima je on ispozirao. 

Poznato je da Osman više nije voditelj "Amnezije", a kako je publika uživala o tome što je radio odlučio je da nastavi da se bavi voditeljstvom, a to sad radi na platformi TikTok, gde uglavnom ugosti neke bivše zadrugare, sa kojim komentariše aktuelne teme iz "Elite", a svi se pitaju kako će nastaviti emisiji kad se vrati i koja rijaliti tajne će obelodaniti. 

Inače, nedavno je Osman napravio haos na društvenim mrežama kad je žestoko isprozivao Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša koji su se kleli u najmilije da su stavili tačku na vezu, a onda sve to porekli i pomirili se. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Osman Karić, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

- Nisu život dijamanti, život nisu brilijanti. Život čini tako malo ako ti je do sreće i ljubavi stalo. Život kratko traje, vetar duva, a pas laje. Neko se u dete kune, a posle se kaje, šta će sutra reći za to i ne haje. Nekom se brat u grobu nije ohladio, a on se u živoga kune, kasnije će da se pravda kako nije znao šta je radio tada da bi se pred narodom izvadio. U krevetu se razvlače kao testo, sve za prvo mesto. Bruka - napisao je Osman Karić putem svog Instagram profila. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading