BRAT MU SE U GROBU NIJE OHLADIO: Osman Karić nikad surovije URNISAO Aneli i Janjuša, narod ZGROŽEN njihovim POMIRENJEM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon stašnih reči završili u krevetu!

BRAT MU SE U GROBU NIJE OHLADIO: Osman Karić nikad surovije URNISAO Aneli i Janjuša, narod ZGROŽEN njihovim POMIRENJEM! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Nakon nedavnih spekulacija o raskidu na imanju u Šimanovcima, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš iznenadili su javnost novim obrtom u "Eliti" - njih dvoje su završili pod istim pokrivačem.

Iako su Aneli i Janjuš nedavno bili odlučni u nameri da okončaju svoju vezu, te su se tom prilikom i zakleli u svoje najmilije da neće biti ponovo zajedno, njihova najnovija situacija izazvala je mnogo burne komentare među fanovima koji prate rijaliti dešavanja i komentarišu svaki događaj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Međutim, ni bivši voditelj radio-emsije "Amnezija" Osman Karić nije mogao da ostane imun na ovaj najnoviji preokret u rijalitiju, pa je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram prokomentarisao u svom poznatom stilu njihovo pomirenje, za koje su se zakleli da se više nikad neće desiti. 

- Nisu život dijamanti, život nisu brilijanti. Život čini tako malo ako ti je do sreće i ljubavi stalo. Život kratko traje, vetar duva, a pas laje. Neko se u dete kune, a posle se kaje, šta će sutra reći za to i ne haje. Nekom se brat u grobu nije ohladio, a on se u živoga kune, kasnije će da se pravda kako nije znao šta je radio tada da bi se pred narodom izvadio. U krevetu se razvlače kao testo, sve za prvo mesto. Bruka - napisao je Osman Karić putem svog Instagram profila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić dao žestok sud o pomirenju Aneli i Janjuša

Podsećanja radi, tokom jedne od svađa, Aneli Ahmić se čak zaklela i u svoju ćerku da je kraj njihovoj vezi, dok se bivši košarkaš zakleo u pokojnog brata, ali izgleda da su još jednom slagali cimere i brojnu publiku. Janjuševa izjava o tome kako zakletva u dete nije bitna, kao i starletina zakletva u ćerkicu Noru, dodatno su podgrejale sumnje u iskrenost njihovih obećanja i razbesnele javnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Max

17.03.2024 22:05

Piši o svom sinu kako lomi vilice devojkama kopile narkomanskog... Piši o Maji kako sa sahrane dedine isto vece se poj.... sa Zvezdanom, a njen otac ni 40 dana ocu, aisao na svadbu kod Bilalovih... Pričaj kako je tvoj sin doneo narkotike na svadbu Matorinoj o Anititoj..... Kopile

Srna

17.03.2024 23:03

Jakooo je ruzno sto spominje Janjušu mrtvog brata! Užas, Bože sačuvaj. Želim ovom matorom perveznjaku Janjuševu sudbinu i još goru pa da vidimo kako će on da zali sina! To i zaslužuje a Janjuš mu neće ostati dužan sigurno. Odron ljudski, dno dna.