JANJUŠ ŠALJE TAJNE PORUKE ANELI: Kamera sve zabeležila, po ko zna koji put PREVARILI NACIJU!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomirenje na pomolu!

JANJUŠ ŠALJE TAJNE PORUKE ANELI: Kamera sve zabeležila, po ko zna koji put PREVARILI NACIJU!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš očigledno je zažalio zbog raskida sa Aneli Ahmić, pa joj se danas indirektno obraćao emotivnim stihovima koje je sam izmislio. On je govorio svojaosećanja Mileni Kačavendi, pored koja je bila Aneli, a njegova bivša devojka nije mogla da ostane imuna, pa se sve vreme smejala i uživala u rečima koje sluša od njega. 

Njih dvoje su obećavali pred svima da je ovog puta stvarno kraj, Aneli se čak zaklela i u svoju ćerku, ali izgleda da su još jednom slagali cimere i brojnu publiku. 

- Desilo se da njegov partner ne može da sedi pored njega, da se sprda i da se smeje. Desilo se to da ne može da sedi i da se smeje drugima, nego mora svom partneru da je*e mozak. On će patiti jedno vreme u dubini duše. Meni je svaki dan bez voljene osobe ovde težak. Zamisli dok si bio u vezi, ti se budiš pa se zagrliš s nekim, pa grliš i ljubiš, a sad se budiš i moraš da se igraš samo sa Vesnom. Bio neki sat poviše što mi tašta bivša poslala, imam sliku od bivše tašte. Tu je bio sat sa našom slikom i to kada skloniš, ne znaš više i koliko je sati. Ja kada poljubim tu bivšu devojku, to mekano lice, to miriše, pa u vrat poljubim pa se migolji kao neka glista. Jedna moja bivša devojka koju sam voleo do iznemoglosti. Ona je imala kosu kao nešto najlepše što može da se napravi konac od svile, ta kosa prirodna, bez umetaka  - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

- A gde je ona sad? - pitala je Milena.

- Ne znam, otišla je negde, rekla je da voli da gleda druge...Ne znam, ne znam ni gde da je tražim ni kuda...Milena ostala joj je još jedna kutija slatkiša od naše drage podrške. Možeš li zamisliti kako je mojoj dragoj svastiki, zetom me je nazvala. Zamisli kako joj je koja gleda kako joj je**m mozak i govorim joj da je folirant?! Žena sa šestoro dece se tera...Umesto da plati struju i vodu, ona platila parfem, ni bojler nema. Bolje da je kupila bojler nego što je parfem poslala. Znaš šta smo sve planirali?! Da idemo u Tursku, u Istanbul, pa sa decom da idemo, da ih vodimo u Diznilend, pa smo planirali da idemo 5, 10 dana u Dubrovnik, nikada nisam bio, pa sam planirao da joj pokažem u Prijepolju seoski život, pošto je uglavnom živela na relaciji Dubaji i te neke destinacije - rekao je Janjuš, te je dodao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Znaš kako je upoznam,?! Uđem u neku ludnicu, ulazim na vrata, drugog ili trećeg septembra, ja sa leve strane, kad ono crna haljina. Ja rekoh: "Koga su ovo doveli?! Šta je ovo?!". Ja kažem: "Maj nejm iz Janjuš", ona mi kaže: "Pričaj". Od tog dana, ona je u mojim plućima, dišem za nju. Šta se desilo?! Ona mi je je**la mozak svaki Božiji dan. Možeš da zamisliš svaki dan?! Kaže: "Aaa".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Šta reći ?

16.03.2024 18:06

Jeftina predstava za pubertetlije.

Stvarno

16.03.2024 19:00

Zamislite majku koja se zakune u zivot vastite kcerke i prekrsi zakletvu radi mlohavog ljubavnikovog k...Darko mi djeluje totalno nepismen kada gura tu pricu zajedno sa MIlanom iako znaju o kakvim ljudima se radi

kraki

16.03.2024 20:43

Dva najveca mufljuza, prevaranta i foliranta u Eliti