JANJUŠ ŠUTNUO ANELI ZBOG STANISLAVA: Ovo je istina o burnom RASKIDU iz Elite! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama od sinoć ne prestaje!

JANJUŠ ŠUTNUO ANELI ZBOG STANISLAVA: Ovo je istina o burnom RASKIDU iz Elite! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Ulazak Stanislava Krofaka u Belu kuću definitivno je uneo novu dinamiku i pometnju među stanovnicima. Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su, čini se, suočeni s novom dimenzijom problema, dok je zauzeta Anita Stanojlović privukla pažnju markantnog zavodnika. U međuvremenu, Maja Marinković je već u trci za osvajanje Krofakovog srca, a izgleda da se i ime bosanske starlete može dodati na listu zainteresovanih.

Nakon što je Aneli Ahmić dobila odjavu iz rehaba, došlo je do sukoba sa bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem. Ovaj incident izazvao je tenziju, a Anali se potom sukobila sa Majom Marinković, optužujući je da je zainteresovana za Janjuša. Razmena uvreda i optužbi dodatno je zakomplikovala već napetu atmosferu u Beloj kući.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

- A čekaj, ko je tebe dirao? - pitala je Aneli. 

- Bacila si oko na čoveka, to je činjenica. Je l' ja tebe diram? - pitala je Maja. 

- Diraš moju sestru - rekla je Aneli. 

- Nije tačno, nije lepo ovo što radiš - rekla je Marinkovićeva. 

- Nemoj mi nabacivati da mi se čovek sviđa - odbrusila je Aneli. 

- Alo, ženo, ja tebe ne vidim. Samo si tražila da o*jebeš čoveka - rekla je Maja na kraju, aludirajući na Janjuša. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Ulazak Stanislava Krofaka uneo je veliku pometnju među učesnicima rijaliti programa, dodatno komplikujući već napetu situaciju među ukućanima. Ostaje da vidimo da li Aneli stvarno ima simpatije prema Stanislavu, ali su takmičari pogrešno protumačili njene namere. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pop

16.03.2024 10:26

Maja se zakačila za Aneli i kao pokvarena ploča, toliko providno i već dosadno slušati jedno isto, niko da je pita a šta se to tebe tiče kakav odnos imaju Aneli i Janjus šta se trpas kao da si Janjusev staratelj, a i on slona čuti umesto da joj je rekao da se ne meša. Janjus sa Aneli kopira Cara dok je bio sa Daljom čas ovako čas onako. Ova priča sa Stanislavom je umobolna šta Janjus sve njoj izgovara a kada je Maja u pitanju čuti kao p odvratan je ljigav beskičmenjak manipulator i pokvaren kao mucak.