PUČE BRUKA U ELITI, JANJUŠA PREVARILA ANELI: Pustila drugog da je VAĆARI, svi ćute i čekaju njegovu REAKCIJU!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saterana u ćošak, morala da prizna sve!

PUČE BRUKA U ELITI, JANJUŠA PREVARILA ANELI: Pustila drugog da je VAĆARI, svi ćute i čekaju njegovu REAKCIJU!

Foto: TV Pink/printscreen

U emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević je ispitivao Aneli Ahmić o problemima koje je imala sa Markom Janjuševićem Janjušem prethodnih dana. Ona je na sve načine pokušavala da ubedi sve oko sebe da joj je stalo do njega i da ga iskreno voli.

Međutim, pre nekoliko dana imali su ozbiljnu svađu jer je ona dopustila Bori Teziću da joj pika obrase i štipa je, zbog čega je Janjuš poludeo. Ona je večeras govorila kako se toga ne seća i da to nije primetila, dok su njeni cimeri ćutali i čekali da vide njegovu reakciju jer ove detalje nisu znali. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić u emisiji "Pitanja novinara"

Ja bih bila bolesna kada bih rekla da se sećam da me je Terza uštinuo za obraz, ali se ne sećam Darko. Evo, ne sećam se. Meni je dosta što mi neko ne veruje zbog gnusnih laži onog čoveka, da se zbog nekog štipkanja predstavljam kao lažov - rekla je Aneli.

- Zar nije malo nerealno, neki bi rekli čak i bezobrazno, da Janjušu posle svega tražiš neke dokaze ljubavi - pitao je Tanasijević.

- Ja Janjuša jako volim, jako sam ga zavolela i ta naša emocija je prejjaka, obostrano je. Ne znam kako da opišem to kako ja njega volim i uvek mi je malo te njegove pažnje. Drugo, u strahu sam, ja sam izdata ušla ovde, bojim se te neke izdaje...Ja kada kažem njemu da je ta emocija toliko jaka da nisam osećala takvu emociju sa bivšim suprugom, imamo i odnos i kada se grlimo, nisam iskrena da ti budem i onda on počne da se smeje i da me podbada da ga lažem. Tako je, volim ga više nego što sam volela oca svog deteta - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading