JANJUŠ ISKOPIRAO KARIĆE: Osman raskirnkao njegov TAJNI PLAN, zbog PRVOG MESTA hoće da veri Aneli! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve isplivalo na društvenim mrežama!

JANJUŠ ISKOPIRAO KARIĆE: Osman raskirnkao njegov TAJNI PLAN, zbog PRVOG MESTA hoće da veri Aneli! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš sinoć je otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću o svom odnosu sa Aneli Ahmić. Njih dvoje su imali turbulentan raskid jer je Janjuš posumnjao da Aneli želi da zavede Stanislava Krofaka Panteru, oboje su se zakleli u decu da više neće biti zajedno, a onda su završili u krevetu, nakon čega je bivši košarkaš priznao da planira da veri svoju devojku. 

- Rekao si joj da planiraš da je veriš - prokomentarisao je voditelj.

- Rekao sam joj da je mnogo volim. Vidi se da je mnogo volim. Verio bih je. Ne bih ja nešto puno filozofirao. Planirao sam to. Jedan dan kad bude lepo vreme, želim da se spusti helikopter i da spusti neki kofer, a u koferu da bude jedan veliki natpis: "Da li želiš da se udaš za mene?". Ako čuju ljudi helikopter, niko od učesnika neće znati šta je. Znam da me Aneli voli. To je stvarno jedna velika ljubav. Ja sam jako ljut na Aneli jer misli da je Maja opasnost po našu vezu. Koga boli ku*ac za nju? Mene Maja ne zanima, Darko. Stvarno me ne zanima Maja - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Povodom ove situacije svoj sud dao je Osman Karić, koji nije mogao da ostane imun jna Janjuševu izjavu o verdbi, pa ga je u svom stilu urnisao putem društvene mreže Instagram. 

- Ima želju da uzme prvo mesto i sedne u fotelju. Hoće da je veri, a ona mu na to kaže: "Daj, ne s*ri". Tražio sam aeroplan da ulepšam tebi dan i ostvarim sebi san. Kupiću ti prsten lažan, ali nama jako važan, ma nek bude i od zlata veriću te iz inata. Kad je mogao helikopter Stefan Karić, mogu i ja sada kao Aško Čma*ić. Kompleksi su čudo - napisao je putem svog profila otac Stefana Karića, koji je uz to podelila nekoliko fotografija kad je on iznajmio helikopter kako bi iznenadio svog sina u "Zadruzi 3" i njegovu tadašnju devojku Ivanu Šopić i dao im do znanja da im pruža podršku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dušanka

19.03.2024 05:19

OSMANE...SVAKA TI CAST...SVE SI U PRAVU...NA ZALOST U SVAKOM POGLEDU....NE BIRA SREDSTVA,,,

Cccc

19.03.2024 08:36

Ko je lud da glasa za ta dva prevaranta i dva glupaka koji su neobrazovani i ponizavaju glasače ( babe) Ko još šalje poruke za tu gamad ? Naj gora dva učesnika Janjuš i Aneli.Sve kopira CARA. Ne zanimljivi su svi.Treba da pobedi mali Uroš.

hehe

19.03.2024 09:52

napisao Koplexi hahaha matori je prso ko kokica