KLELI SE U NAJMILIJE, PA POREKLI: Nakon šok pomirenja Aneli i Janjuša oglasila se njena majka, za ćerku želi DRUGOG MUŠKARCA!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ahmić dala sud o ćerkinoj vezi sa bivšim košarkašem!

KLELI SE U NAJMILIJE, PA POREKLI: Nakon šok pomirenja Aneli i Janjuša oglasila se njena majka, za ćerku želi DRUGOG MUŠKARCA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nedavnih spekulacija o raskidu na imanju u Šimanovcima, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš iznenadili su javnost novim obrtom u "Eliti" - njih dvoje su završili pod istim pokrivačem.

Iako su Aneli i Janjuš nedavno bili odlučni u nameri da okončaju svoju vezu, te su se tom prilikom i zakleli u svoje najmilije da neće biti ponovo zajedno, njihova najnovija situacija izazvala je mnogo burne komentare među fanovima koji prate rijaliti dešavanja i komentarišu svaki događaj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Svoj sud dala je i Anelina majka, Jasmina Ahmić, koja je u emisiji "Pitam za druga" otkrila šta misli o izboru svoje ćerke i da li podržava njenu vezu sa Janjušem. 

- Kako Vam se Janjuš dopada? - pitala je voditeljka. 

- Nije loš čovek, ima svoje mane, puno znači Aneli. Verujem da se vole i da su se zaljubili, tužan je, nesrećan je. Svađaju se, malo je nagao, ne zna da drži u sebi, sve kaže, ali nije loš čovek... Svi ga grde, pa ko je danas divan i krasan?! Uvek će biti onako kako moja deca odrede, svoj život sebi kroje i biraju partnere. Ona će uraditi ono što ona misli da treba, ja bih za moju ćerku izabrala najmirnijeg i najpoštenijeg muškarca, ali... On je tamo čuva, štiti je, voli ga, kako on kaže voli nju, iako padaju jako ružne i teške reči - rekla je Jasmina.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Jasmina Ahmić

Podsećanja radi, tokom jedne od svađa, Aneli Ahmić se čak zaklela i u svoju ćerku da je kraj njihovoj vezi, dok se bivši košarkaš zakleo u pokojnog brata, ali izgleda da su još jednom slagali cimere i brojnu publiku. Janjuševa izjava o tome kako zakletva u dete nije bitna, kao i starletina zakletva u ćerkicu Noru, dodatno su podgrejale sumnje u iskrenost njihovih obećanja i razbesnele javnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Grofice

18.03.2024 01:43

Ako volis unuku trebala si raditi na pomirenju Alibabe i kcerke .Sita u njenoj euforiji najvise stete je nanijela Nori ,koja je sada ostala i bez tate i sve tatine familije.Je li Janjus vrijedan toga da od curice naprave siroce ? Sita cuva njenu djecu i muza a sta je uradila Nori ,zbog Janjusa joj je razrusila dom.Pjesma za Staniju i Situ "Djevojka sokolu zulum ucinila"neka slusaju dobro rijeci sta ih u zivotu ceka zbog Norinih suza