JANJUŠ PLJUNUO ANELI UŽIVO U PRENOSU: Gnusna scena u Eliti, takmičari zgroženi OVIM!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš napravio haos uživo u prenosu.

JANJUŠ PLJUNUO ANELI UŽIVO U PRENOSU: Gnusna scena u Eliti, takmičari zgroženi OVIM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom emisije ,,Gledanje snimaka" Marko Janjušević Janjuš ušao je u žestok klinč sa njegovog za sada bivšom devojkom Aneli Ahmić. Naime, voditelj Milan Milošević pokušao je da rasvetla slučaj zbog čega je došlo nedavno do raskida, a u jednom trenutku Janjušu je pala roletna zbog njegove bivšeg devojke, te ju je uživo u emisiji pljunuo. 

Takmičari su bili šokirani koliko je Aneli spremna da iznervira Janjuša. 

- Kada si je pitao na koga joj ljubomorišem? Šta ti je rekla? Sada se ona vraća na Anđela, ja ga nisam spomenuo tri meseca. Ja donosim jabuku, bacam tamo, sedam, jedem keks, nije me ni pitala da li sam bolje, pošto sam bio loše - rekao je Janjuš, a potom pljunuo Aneli i nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

- Znam ja što si ti nervozan, ja onu napolitanku bacio, kaže zna da sam se izobličio. 

Aneli Ahmić vrlo svesno je nekoliko puta dovela Janjuša do nervnog sloma, što zbog sukoba sa njim, što zbog rasprave sa Majom Marinković, njegovom bivšom devojkom. 

- Ti si ženo pokazala da nemaš gram saosećajnosti. Pokazala si da nemaš gram emocija i ja sam šokiran stvarima koje si rekla pred svima. Nemam nameru da te slušam i samo te molim da pališ i da se skloniš od mene! Nemamo mi sada o čemu da pričamo, samo se pomeri. Jedino mi je tvoje sestre Site žao. Ona je za mnogo što šta izvukla najdeblji kraj. Ti si ovde najveće zlo - pričao je Janjuš, a Aneli se nadovezala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 

- Nikad se nisam folirala otkad sam ušla, a ti si našao da mi pričaš sve i svašta. Pa da li si lud? Sram te bilo! U poslednje vreme si postao jako bezobrazan. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading