HAOS U ELITI! Janjuš URLA iz petnih žila, takmičari poskakali na noge!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš doživeo nervni slom!

HAOS U ELITI! Janjuš URLA iz petnih žila, takmičari poskakali na noge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom porodičnog sastanka Marko Janjušević Janjuš imao je potrebu da se obračuna sa takmičarima. Naime, Janjuš je u toku debate o posesivnosti u vezi doživeo pomračenje, kada je čuo Nenada Aleksića Ša kako govori o vezi sa Mionom Jovanović

Janjuš je ustao za crnim stolom i počeo da urla na Ša, te je izneo svoje mišljenje o prevarama i posesvinosti u vezi. Janjušević je istakao da je vrlo često varao bivšu suprugu Enu Janjušević, čak i kad ode do prodavnice. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 

- Ja odem u prodavnicu i j*bem iza trafike! Nema tu prevara, pustio sam te negde, a nisam trebao! Nemojte me zaj*bavati! Ništa ne možete sprečiti! Ja sa tobom ne mogu! Samo da se nadovežem... Da li bi se Mioni ovo moglo desiti da je otišla u Kragujevac? Gde god da sam bio napolju, desilo mi se! Nema tu šta da lažem! Izađeš u grad, neko ti se svidi - zaurlao je Marko Janjušević Janjuš u Beloj kući i nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Moje mišljenje je da je Stanislav više voleo Mionu, nego Miona njega. Šta ja i koga opravdavam? Može da se desi gde god! Da li si hteo da je učiniš najsrećnijom i ušla je ovde? Naravno da jesi, nisi planirao veridbu, da nisi mislio ozbiljno! On je pomislio da je to to u njegovom životu, da pusti njegovu buduću ženu gde god, imao je poverenja u nju!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajde

18.04.2024 03:42

Janus treba malo da smanji sa nervozom