ŠTA SE DEŠAVA SA JANJUŠEVOM PORODICOM? Otkriveni svi detalji, u Prijepolju OZBILJNI PROBLEMI izbili!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otkrio detalje o porodici!

ŠTA SE DEŠAVA SA JANJUŠEVOM PORODICOM? Otkriveni svi detalji, u Prijepolju OZBILJNI PROBLEMI izbili!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita" sinoć se desio emotivan trenutak kada je Marko Janjušević Janjuš odlučio da podeli sa svojim cimerima nešto veoma lično i emotivno. Tokom razgovora sa ostalim učesnicima, Janjuš je otvorio dušu i ispričao o svojoj majci Desanki, istakavši koliko je važna za njega i koliko je njen gubitak uticao na njegovu emocionalnu dobrobit.

Marko je istakao da je zbog svoje majke Desanke odlučio da ostane hrabar i snažan, uprkos teškim trenucima kroz koje prolazi. Njegova majka predstavlja oslonac i veliku podršku u njegovom životu, te je odlazak njenog sina Mihaila, Markovog brata, teško pogodio celu porodicu. Janjuš je priznao da često glumi da je dobro pred drugima, iako se emotivno oseća loše, kako bi zaštitio svoje najbliže od njegove tuge i bola.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 

- Moja familija je u mnogo lošijoj situaciji, zapitaš li se ti to? To što ja delujem nekada da mi je okej, to je samo zbog majke. Ja neću pokazati slabost, samo zbog majke - ispričao je Janjušević, dok je Aneli grcala u suzama sa strane. 

- Ja imam još problema, nije meni samo to problem. Ne možeš da objasniš, ako ti ja kažem za ove, da će to neko drugi videti, pre nego ja, to ne može da se shvati. Ne može, brate! Ona(Aneli) se raspravlja sa ovom(Majom) - dodao je Janjušević. 

Ovaj iskreni razgovor otkrio je javnosti Markovu emotivnu borbu i njegovu unutrašnju snagu koju koristi kako bi se nosio sa teškim gubicima i ličnim patnjama. Iako se često prikazuje kao snažan i samouveren, ovo iskustvo je pokazalo da svako može proći kroz teške trenutke, bez obzira na javni imidž koji neguje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 


Ovaj emotivni trenutak takođe je pokazao koliko je važna podrška koju učesnici rijalitija pružaju jedni drugima u teškim trenucima. Marko je dobio reči podrške od svojih cimerka i cimera, koji su mu pružili ohrabrenje i razumevanje za njegovu situaciju.

Iako je rijaliti "Elita" poznat po dramatičnim trenucima, sinoćnji razgovor je pokazao da empatija i podrška mogu biti ključni u izgradnji snažnih veza među učesnicima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading