ŠTA SE DESILO SA JANJUŠEVIM STOPALOM? Slilka iz Elite će vas naterati da vam POZLI - NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš zgrozio čitavu javnost!

ŠTA SE DESILO SA JANJUŠEVIM STOPALOM? Slilka iz Elite će vas naterati da vam POZLI - NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija Marka Janjuševića Janjuša iz rijalitija ,,Elita 7" koja je izazvala zgražavanje javnosti. Na slici je bilo moguće videti njegovo stopalo, koje je bilo u vrlo nehigijenskom stanju. Ova slika je izazvala burne reakcije među korisnicima društvenih mreža, te su mnogi izrazili svoje zaprepašćenje i zgroženost viđenim.

Jedno od pitanja koje se nametnulo nakon objave ove slike jeste razlog zbog kojeg je Janjuševićevo stopalo u takvom stanju. Korisnici društvenih mreža su pokrenuli žustru debatu o mogućim uzrocima ovakvog problema, te su se javile brojne spekulacije i pretpostavke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Reakcije javnosti su bile izuzetno burne, a mnogi su izrazili svoje negodovanje što javne ličnosti ne vode dovoljno računa o svom ličnom higijenskom stanju. Takođe, mnogi su istakli da je važno voditi računa o svom zdravlju i higijeni, posebno kada ste javna figura koju prate mnogi ljudi, uključujući i mlade obožavaoce.

Za sada, Marko Janjušević Janjuš se nije oglasio povodom ove situacije niti je dao bilo kakav komentar na fotografiju koja je izazvala toliko buru. Ostaje da vidimo da li će se oglasiti povodom ovog incidenta i kako će objasniti stanje svog stopala.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 


Sve u svemu, ova slika je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula važnu raspravu o ličnoj higijeni i odgovornosti javnih ličnosti prema svojim obožavaocima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

01.03.2024 16:15

Pa - "bljuzgav", oboje. Dokazao 100%. Kvaran, koristoljubiv ...