JANJUŠ I ANELI ZGROZILI JAVNOST: Cedila mu BUBULJICE, a onda uradila nešto od čega će vam POZLITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić zgrozila javnost svojim potezom!

JANJUŠ I ANELI ZGROZILI JAVNOST: Cedila mu BUBULJICE, a onda uradila nešto od čega će vam POZLITI! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Prošle noći Aneli Ahmić prišla je Marku Janjuševiću Janjušu koji je bio utučen i nije mu bilo do priče. Dok je ležala azna njemu, ona je u jednom trenutku počela da mu sređuje lice, te mu je cedila bubuljice i mitisere, što je njega zabolelo, pa je postao još nervozniji. 

U jednom trenutku Janjušević je povikao na Aneli da prestane, a ona nije odustala, te je nastavila da mu stiska lice. Nakon toga, Aneli bez da je obrisala i oprala Janjuševo lice i njene ruke, samo je legla preko njega i svoje lice stavila na njegovo, što je vrlo nehigijensko. 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su skandalozni. Naime, mnoge je ova scena podsetila na prethodne sezone rijalitija ,,Zadruga", tokom perioda kada su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković bili u romansi. 

 

Poznato je da je tokom te turbulentne veze, Maja vrlo često dolazila do Janjuša kako bi mu čistila lice i istiskavala bubuljice, zbog čega su učestalo izbijale svađe. 

- "Da li je moguće da mu ovo radi?", "Jašku nedostaje Maja, pa dopušta i ovoj da mu radi isto", "Prvo Maja, sad Aneli, čovek ne zna za reč kozmetičar", "Umesto kocke, mogao je platiti čišćenje lica" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenoj mreži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, Aneli Ahmić je nedavno govorila o svom bivšem partneru Asminu Durdžiću:

Jeste, u tom momentu je Nikica bio kod nas, živeo je kod nas, Nikica je živeo kod nas u porodičnoj kući. Tad je bila zima, Nikica je došao da radi gore, on je radio, Asminu je vodio te poslove i Nikica je u tom momentu, kada sam imala uvid u njegov lap top, kada je jedna osoba poslala poruke njemu nestajuće, on se dopisivao na telefonu, ja sam čitala poruke sa laptopa. Ja sam čitala te poruke, Asmin je to skontao, kako su dolazile te prrepiske, ne mogu ti opisati moj osećaj, poruke su bile ljubavne sa bivšom devojkom, ona je njemu rekla da će poslati meni. Skapirao je, i pozvao me, počela sam da mu govorim to, on je doleteo u roku od 10 minuta. Krenula je svađa, on je mene izudarao, bila sam 6-7 mesec, on je mene udarao. Otišla sam po Nikicu na gradilište, sela sam u auto takva, on je meni uzeo pasoš, ali ga je Asmin uzeo. Moj brat ga je pozvao, pola se stvari ni ne sećam kako je tačno bilo, bila sam se prepala da će se nešto desiti sa Norom, stomak me boleo, videla sam krv. Nikica me sprečavao da idem na put, molio me da se smirim, Asmin je bio primoran da mi vrati pasoš. Znao je da ću otići posle toga što se desilo, ja sam tražila pasoš, ali ga je on sakrio. Nikica je na sve načine pokušao da me spreči, ali ja sam sela u kola takva i otišla do Zagreba, ona je mene pokušavala smiriti , moja drugarica - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading