ĐEDOVIĆ I MIĆA RASKRINKALI MAJU MARINKOVIĆ: Sa Miljanom obavila razgovor BEZ BUBICA, ovaj potez Kulićeva niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

ĐEDOVIĆ I MIĆA RASKRINKALI MAJU MARINKOVIĆ: Sa Miljanom obavila razgovor BEZ BUBICA, ovaj potez Kulićeva niko nije očekivao!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Miljana Kulić tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" imale su najstrašniji svađu u kojoj su jedna drugaoj izrekle brutalne uvrede. Iako ovo nije prvi put da se njih dve na takav način vređaju, svi su ostali u šoku kad su saznali da su njih dve danas pobegle u toalet hotela, a svoje bubice ostavile u hodniku, kako se ne bi čulo o čemu pričaju. 

Miljana je u jednom trenutku sklopila ruke i preklinjala Maju, koja je pokušavala da je smiri. 

Ovaj njihov potez ipak je najviše zgorzio Marka Đedovića, koji je sve detalje saznao od Lepog Mića, nakon čega je imao jako burnu reakciju i žestoko isprozivao Maju, a ni Miljanu nije štedeo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Lepi Mića i Marko Đedović

 - One su ostavile bubice i otišle u toalet. da popričaju - rekao je Mića. 

- Ostavile bubicu i otišle? Jao i ta Maja više, ona je poludela. Neka se svađaju, šta glume one? Došle da uzmu pare i da ćute... Ja ne razumem i ne znam šta je sa Majom. Onakve stvari pričaju, pa pričaju... A i Miljana... - dodao je Đedović.

Inače, tokom sinoće svađe Maja je Miljanu nazvala majkom monstrumom, nakon čega su pale brutalne uvrede. 

- Ovo je Stanijina škola, tvoja deca će da gledaju sve, ti si žena monstrum koja namesti Aleksandri Subotić dođeš kod nje u kuću i dok ona ode u trafiku ti joj se sa mužem smuvaš. Ti si sadista, voliš da nanosiš ljudima zlo. Aleks će da dobije najlepše dete sa Carom znam da te to boli - rekla je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Miljana Kulić i Maja Marinković

- Vidiš ovo zlo čime se bavi, jedna majka koja se jaše sa svima, ovo je bruka i sramota o čemu se ovde priča - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
alexx

22.03.2024 17:47

Mica je doveo Maju u hotel da razgovara sa Miljanom a posle se pravi lud.

Lud

22.03.2024 18:53

@alexx - Pravi se lud a pojedoše se on i Đedović jer nisu čuli o čemu su razgovarale. Miljaih prešla, skinula bubicu. Đedović nagovara Miljanu da napada ljude i svađa se, danas joj je davao upute da napadne Milicu Uvedite na par dana Mariju da ona očita bukvicu Đedoviću i Mići a Miljanu da "izriba" u gv programu. Baš bi bilo zabavno .