MARIJA KULIĆ BLJUJE VATRU: Napljuvala Maju Marinković za sve pare, ovako je nikad niko nije URNISAO!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brutalne svađe u "Eliti" hitno se oglasila!

MARIJA KULIĆ BLJUJE VATRU: Napljuvala Maju Marinković za sve pare, ovako je nikad niko nije URNISAO!

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram.com

Sinoć je u rijalitiju "Elita" došlo do brutalne svađe između Miljane Kulić i Maje Marinković tokom koje su pale najstrašnje rečl između njih dve. Povodom te situacije hitno se oglasila Marija Kulić, koja je žestoko oplela po Maji Marinković. 

- Pa dobro, svi operišu želudac da ne bi bili debeli i da bi bili zdravi, jer zna od debljine da odu holesteroli, trigliceridi i tako dalje. Šta je ona operisala?! Dženet Džekson, šta je ona operisala?! Samo još nije operisala nokte na nogama. Još to da operiše i onda je tuto kompleto. I sočiva je ugradila. Ili menja boji očiva sočivima ili je ugradila, ma katastrofa! To je nenormalno, u redu neku malu korekciju uradiš na sebi što vidiš, ali ona, katastrofa! Ona se pretvorila u plastiku. Ne znam, ljudi kad pipnu, ono sve plastično. Faca joj je toliko izveštačena da nemam reči. Ne da liči na lutku, nego kao da je balsamovana - rekla je Marija, a onda je prokomentarisala Majinu izjavu da je Miljana izdala svakog svog prijatelja:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Miljana Kulić

- Kog prijatelja?! Miljana nema u rijalitiju prijatelje. Ako je trenutno sa nekim dobra, naiđe period da se i sa njim posvađa, pa naiđe period kada oproste jedno drugom. To je sve jer mora sa nekim da se komunicira, ne možeš sam da ideš tamo kao mumija. Mada, ja bih išla sama, ja bih sama pila kafu, sama jela, nikog ne bih pogledala tamo, a ako me neko ne uvredi, jedino to... Ja iako porazgovaram sa njima to je nešto vezano za rijaliti, inače me drugo ništa ne intresuje, ni njihovi životi, ni ništa. Neću da ponižavam sebe da sedim s njima, a znam šta mi misle poneki - rekla je Marija.

Maja je, takođe, izjavila da je Miljana, kako kaže, majka monstrum, te Marija smatra da Maja samo udara tamo gde najviše boli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Miljana Kulić

- Hoće da udara tamo gde zna da najviše boli, pa to je pričala i Aneli, sve koje imaju dete su za nju monstrumi. Čudo ne kaže da je i Aleksandra Nikolić monstrum - rekla je Marija, a onda se osvrnula na Majinu konstataciju da će da čestita Aleksandri i Caru kada se bude Nikolićeva porodila:

- Šta ima ona da čestita?! Nema tu njoj više mesta! Mnogo nekome znači njena čestitka, znamo mi dobro šta ona misli o Aleksandri, tako da pusti javno čestitanje. Maja gleda samo svoje du*e, nemam ništa protiv toga i treba tako, ali onda da ne priča da na Miljanu ne može ozbiljno da se naljuti - istakla je za Pink.rs ona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Filip Car

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

22.03.2024 15:48

Ajde, bre, utišaj ... i vidi gde sve držiš svoje gaće !