MAJA MARINKOVIĆ PO GROBLJU OBAVLJALA TAJNE RAZGOVORE: Usred noći se ŠUNJALA i tražila NJEN spomenik!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta mnogo toga čuva u sebi, što nikada neće otkriti!

MAJA MARINKOVIĆ PO GROBLJU OBAVLJALA TAJNE RAZGOVORE: Usred noći se ŠUNJALA i tražila NJEN spomenik!

Foto: TV Pink/printscreen

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Maja Marinković, i ove sezone važi sa jednog od najvećih favorita, a mnogi su mišljenja da se mlada i atraktivna starleta potpuno promenila način ponašanja i primirila, s obizirom na to da je godinama unazad pravila haos pred kamerama. Međutim, kako otkriva njen otac, Radomir Taki Marinković, njegova ćerka krije veliku bol u sebi.

Naime, kako je Marinković ispričao, Maja je, nakon što je izgubila baku za koju je bila i više nego vezana, njen grob posećivala usred noći, kako bi obavljala tajne razgovore sa njom.

- Kad komšija mi kaže: "Taki, Taki, dođi, evo sad sam ti sreo Maju, ode, otišla je na groblje kod bake"... Ja otrčim, to je 200 metara od kuće, kaže ona meni: "Ja imam tajne sa bakom" - kroz suze govorio je Taki za domaće medije, te dodao da njegova mezimica mnogo toga drži u sebi, ali da to, po svemu sudeći, nikada neće priznati:

Republika

Foto: TV Pink

Taki Marinković plače zbog ćerke Maje Marinković

 

- Mnogo mi je teško, ne mogu da pričam na tu temu, nisam... Ne volim patetikom da se bavim, ali ovo je istina. Kad ona sedi pored spomenika, pored groba i priča sa bakom. Ne bih više da pričam na tu temu. Maja mnogo drži toga u sebi, tako da se teško otvara...

Inače, Taki Marinković je otkrio i kako se osećao kada je saznao da je njegova ćerka Maja abortirala dete svog tadašnjeg partnera, Marka Janjuševića Janjuša.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Maja Marinković je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša

- Ne daj Bože nikome, ja sam dva dana nakon što je uradila abortus saznao, rekla mi je! Bio sam u šoku! Janjuš je tada ušao u rijaliti, da nije, ko zna šta bih uradio, on je Maju ostavio trudnu. Nikada joj ne bih dozvolio da to uradi. Umesto da sada šetam unuče, a ne da idem po klubovima i splavovima i da šetam psa Lea... Jedva čekam da budem deka - tužno je istakao Marinković za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.03.2024 05:19

Maja je vrh i hit...Janjuš je proklet, na žalost to se odrazilo na nekog nedužnog...ali ko treba da vidi, ne vidi...kleo se u koga sme i koga ne sme...zlo od čoveka koji ju je iskoristio u svakom pogledu...mazerijalnom...emotivnom...on je promašen u svakom pogledu...i kao čovek...i kao sportista...i kao muškarac...ZLO OD ČOVEKA...